• 181
    sunumu yapılalı 24 saati az bir zaman geçse de başta galatasaray sözlük olmak üzere internet alemini fazlasıyla karıştırmış formalardır.
    naçizane düşüncem; ilk olarak çok tartışılan mor forma ; arda turan ın üzerinde gördüğüm için midir (herkes bu konuda hemfikir) yoksa mor rengin "ton"unun hoş olmasından mıdır ayrımına henüz varamasam da kötü gözükmemektedir. mor’un tonu daha açık olsaydı evet doğru hacettepe formasına benzer bir hal alacaktı ancak madem renklerden bağımsız alternatif bir forma için bu renk kullanıldı, hakarete varan büyük eleştirilere maruz bırakılması insaf sınırlarının ötesindedir. bana göre hollandalı hoca takımın başındayken turuncu forma üzerinde tekrardan çalışılsa frank rijkaard ve yardımcılarına güzel bir jest olabilirdi.
    beyaz forma ile ilgili olarak aşağıdaki linkte yer alan forma gibi daha sade bir tasarım çok daha güzel olabilirdi.
    parçalı formaya gelince; arkadaşım, taraftar ve birçok futbolcu parçalı’nın tercih sebebi olmasını istiyor, bu, gün gibi aşikar. hatta, reklamsız (geçtiğimiz senelerdeki metin oktay parçalı) forma gibi bir güzellik yapılsa satış rekorları kıracağı bile bilinen güzelim parçalı üzerinde halen daha neden oynamalar yapılmakta idrak edebilen varsa beri gelsin. illa ki kurcalamayın olum bozacaksınızdememiz mi lazım.! benim için formalardaki tek olumlu taraf yazının altında siyah fon kullanılmaması. hazırlık maçlarından hatırlanacağı üzere reklam yazısının altında siyah fon vardı. geçen seneki parçalıda da reklam yazısı ayrı bir fon üzerindeydi. formanın bütünlüğünü bozan fon olmadan yapılabiliyor muymuş, evet.! (reklamın yazı karakteri söz konusu şirketin prensibidir belki, çok da takılmadım ona)

    vesselam; tekrar belirtmem gerekirse kötü değildir formalar * * ancak aşağıda linki bulunan klasik bordo maviye alternatif olan trabzonspor formaları dizayn olarak çok daha şık durmaktadır. nike olaya el attığı için midir başka bir sebebi var mıdır bunu da yöneticiler oturup düşünsünler biraz.

    sözkonusu link; http://1.bp.blogspot.com/...XS4BWQ/s1600-h/2.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın