resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 352
    sneijder'i oynatıp oynatmaması kendi tasarrufunda bulunan adam. oynatacak göreceksiniz tarzı yaklaşımların pek bir etkisi yok gözümde.

    hamza'nın sneijder'i eleştirmesinde de bir problem yok. koşmuyor dedi. adamın görüşü deriz geçeriz. ben kullanmam bu adamı dese, ona da kendi görüşü der geçebiliriz. ama sorun sneijder'in aldığı para üzerinden girip yerli oyuncu yabancı oyuncu demagojisi yapması. bu kabul edilebilir bir durum değildir. asıl tepki duyulan nokta bu.

    "neleri kabul ettik bunu mu etmeyeceğiz?" diye sorarsanız, "gençsiniz doğrudur, yaşınız ve çağınız bunu gerektiriyor. ama yanlış yoldasınız" derim. yaşı daha ileri olup da bu savın destekleyicisi iseniz "hayatınızda istediklerinizi başaramamanızın nedeni sizsiniz, nispeten de dış etkenler olabilir ama kesinlikle hamza'nın o koltukta oturması size o istediklerinize ulaşma mutluluğunu verecek sanıyorsanız yanılıyorsunuz" derim.

    (bkz: #1577214) yine aynı hayat o adamı buralara getirdi.

    kendisi fatih terim'in ve temsil ettiği türk futbolundaki kokuşmuşluğun galatasaray'daki truvası olacaktır. benzeri tanımları bolca bulabilirsiniz başlığı altında. birine bu tarz yakıştırmalar yapılması hiç hoş değil o kişi açısından. ama kendisinin sallayacağını sanmıyorum. gelecek ve aldığı paraya bakacak, o çok dikkat ettiği maddi değere. cv'sine galatasaray gibi bir takımı eklemiş olacak. türk futbolunda bir ünvanı olacak. ve bunun gibi birçok kazanç. onu destekleyenler de kollarını türk futbolunun daha da içlerine uzatmış olacaklar. onlar için de kazanç. yöneticilere de bişi olmaz. geçici geldiler zaten. en uygunu buydu derler, geçerler. dertleri zaten sportif başarı değil. derneğin çıkarları.

    kaybeden sadece taraftar. taraftar olarak bana sorduklarında "bize yakışan bir adam değil" deyip geçeceğim. en azından sevgi gösterip 1-5 sene sonra aslında ne olduğunu anlayıp hayalkırıklığı yaşayacağıma baştan ne olduğunu bildiğim bir adam geldi deyip yüreğimin acısını hafifletirim.

    sarı-kırmızıya sevgimiz sonsuz. ama şu da bi gerçek ki, o sarı-kırmızı bizim sevdiğimiz sarı-kırmızıya artık pek benzemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın