resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 306
    yılın en büyük komedisinde son perde*. daha ne kadar batırabilirler diye düşünürken gavurların sky is the limit lafı aklıma geldi ve bir sınırlarının olmadığını farkettim bu yönetimin. hepsini teker teker tebrik ediyorum.

    yahu biraz göz biraz izan biraz gurur. çok mu şey istiyoruz olm biz sizden. terim için savaşa bile girebilecek binler, milyonlar şimdi neden terime düşman. az biraz gururumuz olduğu için. tüpçü denen, uzun adam denen kişilere yancılık yaptığı için. şimdi siz tutup onların çırağını getiriyorsunuz ya, harbiden mide yokmuş olm sizde.

    yahu tamam paranız yok, vizyonunuz yok, kaliteniz yok anladık da, koca galatasarayı bu kadar itin köpeğin diline dolamayın gözünüzü seveyim. tamam sizden alex ferguson'u getirin demiyoruz ama tff'den, hem de terimin çırağından başka adam mı bulamadınız yahu.

    gidin hikmet karamanı getirin, yılmaz vuralı getirin bu taraftar yine arkasında durur, en azından tepki göstermez. ama terimin çırağını getirdiniz ya, bu seneyi kendinizle beraber bitirdiniz gözümde. artık sadece sizinle kafa bulmak için izleyeceğim maçları bundan sonra.

    en çok da sneijder ile ilk karşılaştığında yüzüne nasıl bakacak bu çırak onu merak ediyorum. sneijder gol atınca yine bir yerlerinde ağrı sızı olacak mı acaba. ulan galatasaray tenik direktörü hakkında bana bunları yazdırıyorsunuz ya, hepinizin, topunuzun allah gerçekten belasını verecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın