• 91
    0-6 yas grubu cocuklarin yapabilecegi bir istir. onlara nacizane tavsiyem bayern, barcelona, real falan kotu gunu olmayan takimlar. her sene en azindan bir cl yari finali garantide. onlari desteklesinler,

    ama belli bir yastan sonra bazi seyler degismez. '' insan yedisinde ne ise yetmisinde de odur'' derler ya yok oyle bir sey. zaman cok seyi degistirir.
    sevdikleri, nefret ettikleri degisir. arkadasliklar biter, degisir. ask biter, sevgili-es degisir. insanoglu bu annesini, babasini, evladini reddeder, omru boyunca konusmaz, bitirir. inanci degisir dini, allahi degisir.

    tek birsey degismez. tutkular. "takim tutmak" denir. "hangi takimi seviyorsun, hangi takima meyillisin, hangi takim sana yakin" pek denmez.
    "tutku" ile "tutmak" fiilinin kokunun ayni olmasi da mi esnek turkce'nin yavsakligi ?

    gercek taraftar, takimina tutku ile bagli olan taraftar askiya almayi, askida yasamayi bilmez. dedim ya diger turlusu cocuk isi. bizden gecmis artik.

    boynuna o sari kirmizi atkiyi sarma cocuk

    deplasman otobuslerine binme, binme uzulursun

    stadlarda slogan atma cocuk, yorulursun.

    https://www.youtube.com/watch?v=r-46KZlo8Cs

    edit: simdi gordum. ustte yazilanlari unutun. hamza hamzaoglu ne lan ? bende askiya aliyorum. askinin .mina koyim sandiga koyup ustune kilit vuruyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın