2014-15 EuroLeague 7.Hafta Maçı
22:00 Pabellon Fuente De San Luis
78 - 71
  • 5
    her ne kadar kadrosu zayıf ve euroleague açısından verimlilik puanı düşük olan ekiplerden biri olsa da son oynadıkları karşılaşmada biraz vassilis spanoulis yüzünden biraz da son hücumlarında önce nemanja nedovic*'in turnikesinin kaçması ardından da kenardan gelen topu süre içerisinde etkili kullanamadıkları için grubun favorisi olan olympiakos cfp'yi hem de olympiakos deplasmanında ellerinden kaçırdılar: http://www.youtube.com/...ed&v=2hVwCEh-qrM

    bizim için sıkıntılı olan durum tabi ki pota altında furkan aldemir gibi bir cevherimizi kaybetmemiz. fakat gerek mali yapı gerekse sakatlıklar sağ olsun bu takımın tabi ne yarını belli ne bugünü. onun için tek oyuncuya bağlı bir ekip değiliz galatasarayiçindeki büyüklerimiz ayrıca sağ olsunlar.

    tabi bir yandan da ergin ataman hoca da işin taktik boyutu dışında bu işlerle de bol bol uğraştığından artık bu durumun nasıl idare edilmesi gerektiğini dünya üzerinde en iyi bilen hocalardan biri.** yani sahada birine bağlıysak kendisi nasıl galatasaray'a bağlı ise an itibariyle biz de kendisine öyle bağlıyız. zaman zaman hatalı oyunlar oynattığı, hatalı değişiklikler yaptığı, oyuncuyu benchte unuttuğu hatta performansları dolayısıyla oyunculara tavır alıp benchte suspus oturduğu bile oldu ama bu sıkıntılar içerisinde oradan galibiyeti kopartıp getirecek hoca da kendisidir diye düşünüyorum.

    grupta rakibimiz olarak görünen kızıl yıldız da dün akşam evinde neptunas'ı yenmişken mutlaka kazanıp, galibiyetle evimize dönmemiz gereken karşılaşma. ayrıca grubun durumuna bakacak olursak 10.haftada evimizde oynayacağımız olympiakos cfp maçına kadar tüm maçlar bizim için final havasında geçecek, o maça kadar bütün maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. ayrıca yine ve yeniden pisi pisine kaybedilen 31 ekim 2014 laboral kutxa galatasaray basketbol maçına da buradan renktaşlar huzurunda "lanet olsun" diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın