resim
Tugay Kerimoğlu
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Değirmenlik
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 924
    tugay'ın takımın başına geçmesini elbet çok isterim bunun sebebi bugüne kadar çok başarılı bir teknik direktörlük kariyerine sahip olmasında ziyade blackburn'de bir dönem bu konuda eğitim almış olması ve takımda ki oyuncuları yakından tanıyor olması.

    gelelim neden başkasının olamayacağına.
    hagi; hepimizin efsanesi, canımız ciğerimiz ama daha önce ki kötü tecrübelerden dolayı kredisi az olacak iki tane çoluk çocuğun diline düşecek yemediği küfür kalmayacak ilk mağlubiyetten sonra o sebepten hiç gelmesin.
    sergen yalçın; beşiktaş fanatiği, barlarda diskolarda gezmekten zevk alan bir futbol yorumcusu. bu adam hele ki istanbul'da bir takımda kesinlikle hocalık yapamaz gece hayatından uzak olması ilk şarttır bunu göremeyen adam zaten konuşmasın.
    hikmet karaman, mustafa denizli isimlerini tartışmaya dahi açmak abesle iştigaldir. bu adamlarla gelecek başarı yerine ligi onurumla onuncu bitirip başımı eğmemeyi tercih ederim. biri karaktersiz birinin adı şikeye bulaşmış. bu adamları teklif edenin de galatasaraylılığından şüphe ederim.
    son olarak hakan şükür'de şu sebepten olmaz. bu adam zaten hükümetle ters düşmüş, padişahın sevmediği bir tip. şöyle sıkıntılı bir noktada hiç bir yönetici hakan kumarını oynayıp dikkatleri iyice takımın üzerine çekmek istemez. bu adamlar dışında herhangi bir yabancı hocayı falan da ligde sıkıntılı günler yaşayan, avrupadan elenmiş ve rezalet bir futbol oynayan takımın başına getiremezsiniz.

    yani neymiş futbol romantikliği falan değil, mantık çerçevesinde tek tercih tugay olabilir şu anda. ancak yalnız gelmemeli yanında arif erdem veya ümit davala'dan birisi yardımcı olarak getirilmeli. tutup tek başına kurtlar sofrasına atarsak çok yalnız kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın