resim
Tugay Kerimoğlu
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Değirmenlik
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 913
    mesele fanboyluk degil, mevcut durumda hic bir kalbur ustu teknik direktor gelip de yakin zamana secim yasayacak, ici kaynayan, abdurrahim albayrak tarafindan kadrosu kuruldugu iddia edilen bir takimi devralmaz.

    boyle durumlarda afedersin ama seve seve camia icerisinden birini getirmek durumundasin, ornek veriyorum velev ki basardin thomas tuchel'i getirdin adam yapacaginiz isi seveyim der ve mancini gibi karakterli adamsa basar istifayi gider, yok tazminat pesinde kosarim diyorsa da borc batagindaki kulubunu daha da borca sokar. basarili olma ihtimali yok mu dersen elbet de var ama o ihtimal o kadar kucuk ki muhtemelen saglam bir teknik direktorun de gelmemesinde sebep o ihtimalin kucuklugu.

    dolayisiyla iki ihtimalin var camianin icerisinden bu riski gorup, kariyerini atese atacak kadar kulup ile bagi olan bir adam getireceksin ki, hagi ya da tugay gibi, basarisiz oldugunda uc bes tane heyya heyya ergeni kufur ettiginde karakterine ya da hocaligina, siktir et la benim takimim, evim burasi ortaligi bulandirip zarar vermeyeyim diyecek.

    ikinci ihtimal de hayatinda galatasaray gibi bir kulubu calistirma imkani bir kere gelebilecek bir adami getireceksin, ornegin hikmet karaman, basarisiz olsa ve ustune kufur yese bile lan iste hayatta bir kere gelir firsat denedik olmadi diyebilsin.

    burada tartisilmasi gereken fanboyluk muessesesinden ote hangi yolun secilmesi gerektigi, dersen ki lan adam efsanemiz yemeyelim adamin basini, hikmet karaman hatta yilmaz vural deneyelim, desteklemem ama anlarim kendince tutarli bir mantigin vardir.

    biri de cikip ama derse ki, sahsen ben oyle diyorum, ulan burasi yozgatspor mu kendi icerisinden adam cikaramamis, illa deneme atisi yapacaksak, bizden biri olsun tutarsa kendi evladimiz bir yerlere gelir, o zaman tugay dersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın