• 351
    herkes defolup gitmeleri konusunda hemfikir sanırım ama nasıl olacağına dair bir çözüm önerisi getiren yok. ziraçok zor bir konu gerçekten. ben fikrimi paylaşmak istiyorum. başlangıçta tuhaf gelebilir ama önce bir okuyun.
    burak yılmaz fenerbahçe ye teklif edilmeli. bu adamların yerli bir forvet aradıkları malum. burak da en azından tanım olarak bu konuma uyuyor.tabii ki bu oyle kolay iş değil. bizim bu işi takas ile yapıp fenerbahçenin elden çıkarmak isteyeceği 1-2 kişiye talip olmamız lazım. aklıma gelenler krasiç ve serdar kesimal. evet itiraz edebilirsiniz ama krasiç buraka göre elden çıkarması daha kolay bir futbolcu bence. serdar da bakarsınız hırs yapıp oynar falan.
    bence selçuk daha zor.her olaya müdahil olan tüketici hakları derneği bu konuya el atamaz mı acaba? bir kaç arkadaşımız bu konuda dilekçe hazırlamalı ilk olarak.
    bence selçuk bursaspora maaşının bir kısmı ödenmek suretiyle teklif edilmeli. zira bursa da keriz değil bu paranın tamamını ödesin. bursanın selçuğa sempatiyle bakabileceği tek konu şenol güneş faktörü. şenol hoca bu adama futbolcu olduğunu hatırlatabilir. ben bursa yönetimi olsam ligde performansının altında kim varsa umut vaad ediyorsa çok ucuza talip olabilirim elimde böyle kıymetli bir teknik direktör varken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın