resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7193
    hani bizim gibi galatasaray'a gönulden bagli ve renklerin asigi taraftarlarda bir hissiyat olusur ya. hani yeni gelen oyuncuya icin hic isinmaz. mustafa sarp gibi, servet, cihan, inamoto, baris özbek vs gibi. kanin bir turlu isinmaz. o oyuncu gelir ve seni bir sureligine de olsa oynadigi futbol ile sasirtir. cilgin atar bir sure. herkesi hayretler icinde birakir.

    hani bazen de kanin cok isinir ama bekledigin o performansi bir turlu gösteremez oyuncu, mesela riera, wesley, amrabat, bruma, dos santos vs gibi. bir turlu oturtamaz o hayalini kurdugun oyunu. sonradan toplar hani?

    iste bu hissiyat taraftari asla yaniltmaz. o kaninin isinmadigi ama cilgin atan oyuncu bir anda gercek yuzunu gösterir ve nefret ettirir kendinden. keza o istedigin futbolu oynayamayan oyuncu sonradan futbolunu oturtup taraftarin icinin isindigi kadar varmis dedirtir. taraftari yaniltmaz.

    bu durum bence galatasaray tarihinin gelmis gecmis en gicik oyuncularindan biri olan burak yilmaz icin de gecerli. parcali ile sahaya ciktiginda miden kaldirmaz ama surpriz performansi bir sure daha kredi saglar kendisine. nitekim eninde sonunda icinin bir turlu isinmadigi kadar dibe batar. nefret etmeye baslarsin.

    iste burak da taraftari o nefretin esigine getirmis oyunculardan biri olmustur galatasaray'da. sahada kaldigi sure boyuncu insani takimdan sogutmustur. zira benim gibi galatasaray'in hicbir macini esinin dogumda can cekistigi istisnai durumda dahi kacirmamis birine, "cimbomun aksam maci var ama simdi burak yine sac bas yoldurur, maci cevirebilecek bir noktada sacma sapan bir gol kacirir, bosuna stres olmayayim simdi" diyerek seyretmeme karari aldirmistir. benim gibi cok taraftar vardir eminim. is bu noktaya geldiyse artik kendisini sari kirmizi renkler altinda seyretmek güzide taraftarimiza iskence cektirmekten baska bir ise yaramaz.

    yine dayanamadim seyrettim tabi anderlecht'e 2-0 yenildigimiz maci. ama ne zaman spiker "burak" dese, beyefendi kamera kadrajina girse agzima kekremsi bir tad geldi, midem bulandi. saygida kusur etmedigim hanimin annesine istemsizce atar yaptim. maci her nerede seyrediyorsa, her kim ile birlikteyse o canim taraftarin icinde benim gibi 90 dakikalik hastaliga yakalanmis, cinnetin esigine gelmis, kalp kirmis birileri mutlaka vardir. bu rakamin da pek dusuk bir sayida oldugunu dusunmuyorum.

    kim bilir kac kisiyi kel birakti bu aksam burak. kac kisi agza alinmayacak hakaretler etmek zorunda kaldi. kim bilir kac kisi elindeki bira sisesini firlatti duvara. belki de ilk kez rakisindan zevk alamadi. ulan kim bilir kac kisi balgam öksuruyordur simdi 90 dakikada ictigi o bir paket sigara yuzunden.

    kac kisi uykusuzdur benim gibi, saatin 5 bucugunda entry giriyordur.

    biz bunlari hakedecek ne yaptik burak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın