• 174
    ilk yarısı 1-0 biten maç.

    o kadar aciz ve ezik bir takımız ki...o burak ve hamit acınacak haldeler halı sahada bile oynayacak halleri yok. burak zaten o kadar antipatik geliyor ki artık lafını etmeye değmez.

    yahu prandelli misin ne karın ağrısısın, bir maçta kanatları kullanamadık be. kanatları kullanmazsan, orta sahan nasıl ileri bindirme yapacak? defans hattın nasıl ileriye çıkıp dönen topları toplayacak?
    umut oynasa topu kanatlara taşısak biraz ileride çoğalsak atarız gol. birşey yok anderlecht'te. ama işte olamıyor. bir hoca 15 maç aynı şeyi mi yapar ? ya bir değişiklik yap be adam çıkar şu burak'ı bilmemneyi. inşallah son maçın olur diyeceğim de, yok yani, bir mağlubiyetle hoca mı kovacağız diyorlar, lan averaj -2 olmuş gelen giden vurmuş avrupada nal toplamışsın 1 puanın var , daha ne 1 maçı? dalga mı geçiyorsunuz?

    takım bitmiş. ikinci yarıdan umutlu olan 1 kişi oldugunu sanmıyorum. kaybetmeye alıştırdınız bizi. onu bırak, kaybederken artık mücadele bile etmiyorsunuz, siz de alışmışsınız yenilmeye.
    bu takımın acilen disipline, yeni kanlara, forma adaletine ihtiyacı var. hoca değişecek, orta saha ve forvete 2 adam alınacak, o zaman olur belki birşeyler.

    takım top oynarken ne yapacağını bilen bir takım olmadığı o kadar açık ki... her ayağına alan boşta birini arıyor, kime versem diye. böyle bir oyun planı olamaz. futbol, boştakine pas verilen bir ortada sıçan oyunu değil. italyan'ın 1 gram futboldan anlamadığı çok açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın