resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6231
    doğrularını da yanlışlarını da dile getirmeye çalışan eski bir ünal aysal'cıyım fakat bundan birkaç sene evvel adnan polat'ın şirket birleşimi üzerinden savunulmasına nasıl gıcık oluyorsam şu an da kendisinin sermaye mi neyse işte onun üzerinden savunulmasına sinir oluyorum.

    ben düz futbol taraftarıyım. şirketmiş, yok sportif a.ş ile futbol a.ş, yok sermaye artırımı, borç farkı vs. kafam basmıyor bunlara. düz taraftarım ve sahaya bakarım. bu kadar.

    bu yüzden de sportif başarı bittiği ve takım her açıdan kötüye gittiği an ünal aysal da benim gözümde bitmiştir ve enkaz bırakmıştır. sermayesi kendisinin olsun, ben anlamam öyle şeylerden. televizyonu açıp da sermaye izlemiyoruz.

    babamın oğlu sanki bana ne ya ünal'mış aysal'mış ilgilenmiyorum. "başarı başarı başarı" dedi, eyvallah başarılıydı destekledik. başarılı olmasına sebep olan faktörleri kendi elleriyle kaybetti ya da yönetemedi, sonrasında da aldı ceketini gitti. öyle ceketi alıp gitmek kolaysa, keza fatih terim için de geçerli bu sözüm, hiçbir sevgi ya da hürmet tek taraflı olarak sürdürülemez.

    not: lan o değil de hangi akıllı zamanında ayırdı bu şirketleri? ne aptal iş ya, sportif a.ş ne?
App Store'dan indirin Google Play'den alın