• 21505
    "açıklamalarla ilgili hiçbiri gerçek olmadığını söyledi bana. doğruluk payı olmadığını söyledi albayrak bana. uefa şampiyonlar ligi'ne saygıdan ötürü diğer sorularla devam edebiliriz."

    "zor bir maç bekliyor bizleri. çünkü anderlecht son yıllarda projelerle ilerleyerek komple bir takım olmuştur. hızlı çıkan topla oynayan bir takım. burak'ın dediği gibi bizim için önemli bir maç o yüzden kazanmamız gereken bir maç.

    futbolcular bu açıdan çok şanslı. çok güzel bir işe sahipler. sahaya bindikleri zaman baskıları hissetmezsiniz. agresif bir takım bekliyorum. ve hızlı oynayan bir takım bekliyorum."

    "yönetimden sifir baski var"

    "eleştirilere bakıldığında bunlar işimizde var. yönetim tarafından sıfır baskı var. kadro kurmada sıkıntı yaşamıyoruz. maç kadrosunda fazla fanteziye kaçmayıp derinliği görmeliyiz. bunu yaparsa takımımız neler olacağını biliyoruz. maç sırasında bu derinlikleri görmemiz gerekiyor."

    "yanılmıyorsam kurallarda değişiklikler oldu. yabancı kuralı daha da kısıtlandı. 2-3 forvetle oynamak benim için taktiği değiştirmiyor. sneijder ve bruma'yı kanat oyuncuları olarak görmüyorsanız bu değişebilir ama bizdeki oyuncular ofansif isimler. bu yüzden 2-3 forvetin sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
    motivasyonlarımızı hafta içi yaptığımız çalışmalarımızda buluyoruz. bakıldığı zaman ligde 1 puan gerideyiz. heçen hafta lider durumdaydık. şampiyonlar ligi'nde ise yarın kazanırsak işin içine gireceğiz yeniden. motive olamayacak bir durum yok."

    cesare prandelli

    (bkz: 26 kasım 2014 anderlecht galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın