• 61
    kendisi şu an fenerbahçe taraftarının içindeki aziz'i savunan taraftarlar gibidir. görmezden gelmeyi tercih ediyor, belli "abi"leri gibi.

    neden?

    çünkü ünal başganı elitist.

    1. takımı devraldığı durumdan daha mı kötü durumdaymışız. evet sevgili kabullenmek istemeyen arkadaş, daha kötü durumdayız. lakin olmasak bile, bu takım üç yıldır bu ülkede tek başına şampiyonlar ligi gruplarına katılıyor. birinde çeyrek final görüyor, ikincisinde ikinci tur. üçüncüsü de bu sene. ingiltere'de falan şunu biri yapsa diğer kulüplere bariz fark atar. anlatabiliyor muyum? ülkenin bütün şampiyonlar ligi geliri üç yıldır galatasaray'da. farkında mısın bunun? sadece bu bile normal bir yönetimde galatasaray'ın transferlerini karşılamayı geç, katlar.

    2. istediğin kadar fatih terim fanı de, evet çok savundum fatih terim'i, hala da diyorum ki onu bu kulüpten kendi egosu uğruna koparan ünal aysal'dır. fakat fatih terim'in şu anki halinden de ölesiye tiksiniyorum bu ayrı konu. fakat o gördüğün başarılar var ya, mustafa sarp'tan geçiş döneminde olan başarılar. bak bakayım ne zaman olmuş onlar. ünal aysal mı, fatih terim mi o başarıların kaynağı, bakabilirsen bi mantıklı bak bakayım. zor bi şey de yapmayacaksın, zamanları kıyaslayacaksın sadece. takımın fatih terim dönemindeki başarılarına, bi de fatih terim olmayan dönemindeki durumuna bakacaksın.

    3. türkiye'de şike yapıldı, bu adam döneminde mahkeme şike yapılmıştır dedi ve ne yaptı amk bu adam? olayın üstünü kapatanlara yardım etmekten başka ne yaptı? en ağır tepkiyi koyması gereken, gerekirse ligden çekilmekle tehdit etmesi gereken, uefa'ya, fifa'ya, cas'a her türlü başvuruyu yapması gereken galatasaray, ultras felsefesiyle, muhalefet felsefesiyle, isyan felsefesiyle hareket etmesi gereken galatasaray resmi siteden yazı paylaşmaktan başka ne yaptı? sen böyle davranırsan s.kerler tabi amk, ağlamayacaksın sonra yok hakkımızı yediler yok hükümet bilmemne. gitseydin fifa'ya, ben bu takım cezasını görmeden aynı ligde oynamayı reddediyorum deseydin, yıldırım demirören tff başkanı olurken desteklemeseydin mesela, aziz yıldırım'ın pişkin pişkin fenerbahçe başkanlığı yapmasına tepki koysaydın. diplomasi yapıyormuş, al amk diplomasi, şikeci bir başkan tff'yi yönetiyor.

    4. bu adam ali dürüst'ü tasfiye edince, fatih terim'e eleman deyince, başka hocalarla görüşünce, istemediği adamları transfer edince fatih terim'in sikerim yapacağınız işi demeye hakkı yok, ama bu adamın işleri yolunda gitmeyince demeye hakkı var di mi? kaçtı ulan. kaçtı amk. başarısızlığı görünce, kulüp finansal fair play cezası alacak bunu görünce, işin içinden çıkamayınca elini taşın altına koymak istemedi ve kaçtı amk. kaçtı işte, kabullen bunu, bak ben kabulleniyorum, fatih terim şu an tam bir şeref yoksunu gibi davranıyor. sen de kabullen, zor değil.

    5. transfer dediğin şeyi yönetim öyle teknik adam istedi diye yapmaz. önce bi bakar, o bölgede kimler var, onu bi boşaltır. abi şaka mısınız amk, şu an takımda sözleşmeli kaç oyuncu var görmüyor musunuz? bu mu iyi yönetim, 50 tane adamı doldurmak mı takıma? en sikik anadolu takımı da, en zengin avrupa kulübü de yapmaz amk şu mallığı, neyi savunuyorsunuz?

    6. 10 gün önce ünal aysal mı başkanmış. ulan ihtar çekilmiş 10 gün önce. ve koç söylüyor direk, arroyo hariç herkes serbest diyor. bu hale gelene kadar ünal aysal'ın hiç suçu yok mu diyorsun sen de? 10 gün önce kulüpte o basketbolculara ödeyecek para yoksa bu yeni yönetimin mi suçu? diyecek kelime bulamıyorum amk.

    hayır, biliyorum okusan da okumasan da ikna olmayacaksın. elitist başkanı çok sevdiniz çünkü.

    tövbe estağfurullah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın