resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7161
    26 kasım 2014 anderlecht galatasaray maçı öncesi burak yılmazefendinin basın toplantısını izledim. yahu bir insana bu kadar mı saçma sapan sorular sorulur. adam trabzonspor maçını dönüm maçı olarak görüyorduk mutlak galibiyet için çıktık falan diyor hazretleri. birisi de çıkıp demiyor ki bir takımın kazanması için koşması lazım, mücadele etmesi lazım hiçbir oyuncunun eli belinde gezmemesi lazım. sizin maç başına toplam koştuğunuz mesafeler neden sürekli düşüyor ve trabzon maçında neden dibe* vurdu bu sayı.
    http://www.ligtv.com.tr/...-sasirtan-sonuc-2%5C
    insan kader maçı olarak gördüğü maçta 90 dakika da topla toplam da 11 defa buluşur mu allah aşkına. bu kadar sorumluluk almaktan kaçar mı?
    http://tr.matchstudy.com/...select=5000000000000
    (u: galatasaray'a geldiğin zaman ki halinle şuan ki halin arasındaki fark nedir sorusu üzerine )paşamız diyor burak aynı burak geldiğim de aynıydım şimdi de aynıyım. sistem değişiyor etrafımdaki adamlar değişiyor. gole açım diyor. bakın şu an ligde liderin 1 puan gerisindeyiz. öyle aman aman bir durum yok demeye çalışıyor yani. yav arkadaş kimse de çıkıp demiyor ki balıkesirspor'a başakşehir'e ve trabzonspor'a karşı 90 dakika sahada kalmışsın 9 gol yemişsiniz hiç gol kaydedememişsin bu nasıl aynı burak demiyor.
    yarın içinde aynı şeyleri söyledi yok dönüm maçı yok kader maçı bir galibiyet alırsak rüzgar tersine döner. herkes böyle düşünüyor dedi. nedense sözlükte kimse galibiyetleri yeterli görmüyor. oyun bekliyor galatasaray futbol takımından demek ki qral kadar futboldan anlamıyoruz yazık bize (u: :( )
App Store'dan indirin Google Play'den alın