• 49
    oyunda 4 temel çalım hareketi vardı;

    e tuşuna basınca iki ayakla topu yanlardan tutarak yaklaşmakta olan kayarak müdahalenin veya kalecinin üzerinden ve ileriye doğru topla beraber atlanıyordu. sıkışık alanda rakiplerin arasından da bu şekilde sıyrılmak mümkündü.

    ctrl tuşuna bir kez basınca top üst kısmından alt kısmına doğru ayakla arka arkaya bir iki kez yana doğru yuvarlanarak artistik şekilde sağa ya da sola çekilebiliyordu.

    ctrl tuşuna arka arkaya basınca zinedine zidane'nin meşhur rulet hareketi yapılabiliyordu.

    a tuşuna arka arkaya basınca da ilhan mansız'ın roberto carlos üzerinden yaptığı gökkuşağı çalımı yapılabiliyordu.

    bir de q tuşu vardı ki efsaneydi. topsuz alanda rakibe çok pis dalma hareketi olan bu tuş, topla yapıldığı vakit ilk olarak istenilen yöne doğru pas veriyordu ama kontrol pasın gittiği değil pası atan oyuncuda kalıyordu. bu esnada da pası alan oyuncu yapay zeka yardımıyla topu eveleyip geveliyor, bir şekilde atağı sürdürüyordu. kontrolüne devam ettiğimiz topsuz oyuncu da oklar veya hızlı koşu yardımıyla istenilen pozisyona konuşlandırılıyor, akabinde basılacak pas ya da orta tuşunda da otomatik pilottaki oyuncu direkt olarak topu kendisine aktarıyordu. ikili atak organizasyonlarda her iki futbolcunun da uyumunu artırmak için başarılı bir uygulamaydı.

    araya adam kaçırmak üzere pas da arka arkaya iki kez e tuşu idi. boş alana yerden ve uzun pas atıyordu. s tuşu ise adamdan adama direkt pastı ve başka yere mümkün değildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın