resim
Hikmet Karaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:Adana Demirspor
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
  • 641
    prandelli'den kötü olmadığına göre bizi şampiyon yapması garantiymiş gibi konuşulan teşvikçi. sorun şu ki prandelli dünyanın en kötü hocası bile olsa elimizdeki kadroyu başarılı yapabilecek bir avuç hoca var dünyada.

    sezon başında iddia edildiği gibi tomas tuchel gelseydi o da bu durumlara düşecekti. o zaman da "alman köy takımı çalıştıran" adamı galatasaray'a getirdiniz denilecekti. mancini kalsa "geçen sezondan belliydi niye takımda tuttuk?" diyecektik. heynckes bile gelse "adam emekliliğini türkiye'de yapmaya gelmiş" ya da "bunamış bu" gibi cümleleri duyacaktık.

    kabul edelim arkadaşlar kadromuz leş. meziyetsiz ve ahlaksız oyunculara dünyanın parası ödeniyor yıllık. "reyiz"ler florya'da cirit atarken kadro dışı kalanları a2 takımındaki gençleri zehirliyor. bu rezil oyuncular bir de kendilerin dünya starı gibi görüp yuhalandıklarında dünyanın tribini yapıyorlar. bi tanesi aynı triplere her ofsayta kaldığında giriyor gerçi alıştık artık.

    kadromuz sıradan bir şampiyonlar ligi takımında yedeğin bile yedeği olamayacak vasıfsızlardan oluşuyor zaten. bi de üstüne hikmet karaman gelsin öyle mi? emanetçi antrenör olacakmış bi de sezon bitince gidecekmiş. bu takım ille başarısız olacaksa tugay kerimoğlu ya da georghe hagi dururken kimseye emanet edilmez. kadromuz eskişehirspor trabzonspor karması olmuşken daha hala "vizyonunuzu bir kenara bırakın" deniyor. derdimiz vizyon değil artık zaten o tren kaçalı çok oldu. galatasaray, galatasaray'a benzesin azcık yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın