• 25
    bu sırada hem iç hem de dış mihraklarla uğraşmamız gerekmektedir.
    (bkz: 12numara) (bkz: klavyesinde mühendis oktay , katil galatasaray taraftarı ve şerefli ikincilik entrylerini hazır bekleten beşiktaş tarafı).

    ilk rakibimiz manda ve himayeciliği savunmaktadır * . bunlar itilaf tribünlerine hayrandırlar fakat itilaf tribünleri bunları bir türlü siklememektedir. itilaf devletleri yanında bu adam 300 spartalıdaki kambur pis yaratıktır. aman dikkat abdi ipekçiye çıkan patikaları falan boş bırakmayın oralardan rakibi içeri sokmaya çalışabilirler.
    http://images.starpulse.com/...s/300-movie-wb11.jpg
    tabi olay sırasında kendilerinin ensesine vurulduğunda çok geç olduğunu anlayıp ittifak tribünlerinden olmak isteyeceklerdir. ittifak tribünleri ise bu yavşakları siktir çekecektir.

    bu sırada olaya itilaf devletleri ile barış şeklinde girişen çarşı grubu da kendilerine karşı yapılan hareketlere * dayanamayarak inönü dolaylarında itilaf devletlerine karşı iki otobüs ve bir kepçe ele geçirecek onlara yavuz,midilli ve toma adı vererek onların limanlarına saldıracaktır.
    http://pbs.twimg.com/media/BLymS1xCAAAxGvk.jpg

    bu sırada anadoluda bulunan ittifak kuvvetleri birleşerek marmaray aracılığı ile abdi ipekçiye yürüyecektir. sloganları da şu şekildedir: siker anadolu yakası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın