• 498
    spor kanalında fenerbahçeli troller inanılmaz bir dezenformasyon yapıyor aylardır. özellikle son günlerde işi çığrından çıkardılar. şike davasından sonra fenerbahçe yönetiminin pr çalışmalarını herkes biliyor. bunun sonucunda ise inanılmaz troller çıkarmışlar ortaya. ortada acayip bir algı yönetimi yönetimi ve yönlendirmesi var.

    örneğin geçen hafta arena'da birkaç kişinin volkan demirel'e tepki göstermesinden sonra "volkan zeynep'i buraya getir" diye yalandan bir başlık açıp volkan'ın bu yüzden sahayı terk ettidiğini söylediler. oysa spor büronun yaptığı kamera incelemelerinde birkaç münferit tepki dışında volkan'a karşı küfür ve hakaret yoktu. fakat inanılmaz bir algı yönetimiyle olaya hakim olmayan tüm insanlara bunu inandırdılar. şimdi de dün oynanan kızılyıldız maçı öncesinde olan olayları galatasaray'a yıkıp bütün galatasaray taraftarlarını katil olarak yaftalıyorlar.

    bu trollerin bir çoğu da twitter'da sırplara "katil galatasaray taraftarı arkadaşınızı öldürdü" tarzında kışkırtıcı mesajlar atıp, avrupa'daki türklerin ve bundan sonra avrupa'da deplasmana gidecek türklerin canını tehlikeye atıyor.

    iş o kadar çirkinleşti ki durum artık galatasaray spor kulübü'ne maddi ve manevi açıdan zarar veriyor. kulüp avukatlarının mutlaka bu işe el atması ve ilgili kişilere dava açması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın