• 30
    bugü böyle bir haber vardı, "kaymakamlığın telefonları susmamış" diyor, bizde arasak bir hesap numarası, yasal bir şekilde bağış toplanabilecek yada sadece okul harcamaları için kullanılacak bir şey yapamazlar mı? bizde aramalıyız kaymakamlığı diye düşünüyorum.

    --- alıntı ---

    ermenek'teki maden ocağında cansız bedenlerine ulaşılan işçilerden tezcan gökçe'nin cenaze töreninde yırtık ayakkabılarla türkiye'yi hüzne boğan baba recep gökçe, bir babanın çaresizliğini ve gururunu ortaya koyuyor. bu arada oğlunun cenazesine yırtık lastik ayakkabılarıyla katılarak türkiye'yi ağlatan acılı babaya aynı ayakkabının yenisinden gönderildi...

    ermenek kaymakamlığı’ndan alınan bilgilere göre recep gökçe’ye iki ayakkabı verildi. bu ayakkabılardan biri iş ayakkabısı biri ise günlük hayatta kullanabileceği bir ayakkabı olarak düşünüldü. dün recep gökçe’nin cenazesinden sonra ermenek kaymakamlığı’nın telefonları susmadı. gökçe’ye ayakkabı göndermek isteyen herkes ermenek kaymakamlığı telefonlarını aradı. ayrıca kaymakamlığın aileye başka yardımlarda bulunacağı da öğrenildi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın