resim
Iosif Rotariu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Romanya
  • 24
    ismini görünce şimdilerde ne yapıyordur sorusu aklıma düştü, google hazretlerine bir soruşturayım dedim. adam çok büyük bir insanmış.

    şöyle ki, dört yaşındaki bir kız çocuğu, kassandra, ailesi tarafından terk edilip babaannesinin yanında kalmaya başlıyor. babaanne olacak kadın küçücük kızı hastanelik edecek şekilde dövüyor ve kız hayati tehlike altına giriyor. olaydan bir şekilde haberi olan -romanya basınına ne denli yansımıştır bilmem- iosif rotariu ve eşi daria rotariu bu kızcağızı evlat ediniyorlar ve kızın hayata dönebilmesi için kırk bin euro'ya aşkın harcama yapıyorlar, kız hayati tehlikeyi atlatıyor ancak yirmi dört ameliyat olmasına rağmen el ve ayaklarını hâlâ kullanamıyor.

    bunun üzerine çiftimiz sadece strasbourg'da yapılabilen özel operasyonlar için yüz bin euro'ya ihtiyaç duyduklarından olayı basına taşıyor ve büyük bir yardım kampanyası başlatıyor. toplanan paraylar yapılan ameliyatlar ve ailenin özenli bakımı sonucunda kassandra şu an normal bir çocuk gibi okula gidebiliyor, tek başına yürüyüp oyun oynayabiliyor.

    rotariu'nun pek sık paylaşım yapmadığı blog'u: http://iosif-rotariu.blogspot.com.tr/
    kassandra'nın son hâli: http://stirileprotv.ro/...oti-ajuta-si-tu.html
    epeyce yararlandığım bir ekşi sözlük entry'si: https://eksisozluk.com/entry/25414434

    düzeltme. cladi uyardı, paralara fazladan üçer sıfır koymuşum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın