resim
Alexandre Lacazette
Takım:Lyon
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Fransa
  • 17
    miyop gozlerimle uzaktaki bir tv'den fransa ligi maclarini izliyordum gozucuyla. lyon'un bir maci yayinlanirken dikkatimi bir oyuncu cekti. topu alirken yaptigi hareket, topu surusu ve dengesi keita'nin kisa hali gibiydi. calim ve hizlanma yetenegi keita'dan daha iyi olacagi kesin gibiydi. biraz yaklasip kim oldugunu ogrenmeye calistim meger lacazette'mis.

    daha once seyredip bir yere not almistim bu adami ancak fransa ligindeki inanilmaz mantik hatasiyle dolu defanslardan dolayi ligi seyretmeyi uzunca bir sure once biraktim. neyse, keita ozlemi yasayan taraftarlara onerim bu cocugu short list'inize alin ve galatasaray'a gelmesi icin dua etmeye baslayin.

    pandev, dzemaili, telles, yasin, veysel, tarik, salih dursun gibi gereksizlerle olcan gibi maliyeti yuksek oyuncu yerine sadece lacazette ve sncheiderlin'i alsaydik ki muhtemelen bunlarin toplamindan cok daha ucuza mal edecektik, su an sampiyonlar liginde grup liderligi hesaplari yapiyor olurduk.

    super ligteki herhangi bir takimi verin, yeteneksizlikten olecek olsa bile soz dinleyecek bir kadroya sadece lacazette ve schneiderlin'i ekleyerek sampiiyonluk yarisi icine girebilirsiniz. maalesef turkiye'de kadro yapilanmasi diye bir sey soz konusu degil, menejerlerin oyuncagi olmus bir spor ekonomimiz var.

    mecburi edit: 2013-2014 basi icin yazilmis bir entry. belli sanmistim degilmis, gecen sene basi bu ikisini 25'e cok rahat kapardik. en azindan o donemler gozlemledigim buydu. tabi avrupada isler daha tutarli da olsa ingilizlerin ve arap sermayesinin kimlere sacma paralar verebilecegini kestiremiyorsun. henuz yeni patlamamis 21 yasindaki lacazetta ve premiere lig ilk buyuk lig tecrubesi olan schneiderlin'e 60 milyon isteyeceklerese orasini bilemem. o donem icin bunlar imkansiz rakamlar. hos simdi de ikisini 25'e kapatmak imkansiz o ayri:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın