• 43
    my club modunda başlayan oldu mu bilmiyorum fakat muhteşem olmuş.

    takım kimyası olayı çok farklı fifa'dan. takıma getirdiğiniz menajerin taktiğini oynayabiliyorsunuz sadece. menajer ile oyuncunun oyun stilleri aralarında bag oluşturuyor o bağlar ne kadar çok olursa takım kimyası o kadar yüksek oluyor.
    işte seçenekler var menajerin hücum stili kontra atak, pas stili kısa, defans stili agresif diyelim oyuncunun hücum stili topa sahip olma, pas stili uzun, defans stili bekleyerek olsun. bu durumda aralarında bağ olmuyor ve oyuncunun "tactical fit" özelliği düşük oluyor bu da takım kimyasının düşmesine yol açıyor.

    dün baya mesai harcadım bunu doğru anlayabilmek için.

    mesela iki oyuncunun da menajerle 5 tane ortak bağı var fakat oyuncunun birinin tactical fit'i 80 bir diğerinin 60. bunun sebebi de oyun stili olarak menajerle arasında bağ olan oyuncunun özellik olarak o oyun stiline uygun olmaması. mesela kontra atakta bağları var hocayla fakat adam çok yavaş bu durumda tactical fit'i hızlı olup bağı olan adama göre daha düşük oluyor.
    ayrıca yeni transferlerin de hocayla ne kadar bagı olursa olsun yeni olduğu için tactical fit puanı düşük oluyor fakat zamanla yükseliyor.

    sınırı kaç bilmiyorum fakat bir kaç tane menajer satın alabiliyorsunuz. her menajerin kendi oyun stili, kendi taktik dizilişi olduğu için oyuncu havuzunuzu geniş tutup farklı kombinasyonlar yapabilirsiniz. şu an 30 oyuncu alabiliyorsunuz fakat 23'ünü kadroya yazabiliyorsunuz. sanırım 30 oyuncu sınırı da oyun parasıyla genişletilebiliyor.

    transfer olayı ise master ligden farklı artık. işte 10000gp veriyorsunuz çekilişle bir oyuncu cıkıyor size. ya da her kazandığınız maç sonu oyun size bir menajer yolluyor. o menajerin bir özelliği oluyor. mesela bana dribbling ustası çıktı, işte o tarzda oyuncular buluyor size. traore diye bir sol bek buldu bana.

    psikopat işi olmuş my club modu. çok yuvalar yıkar bu sene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın