• 2239
    görünene göre neşteri erken vuracak* takım. işte olay bu kadar basit.

    ergin ataman'ın dediği gibi transfer hataları var ki olabilir. doğru hamleler de var. micov, pocius, aradori hatta bence kerem könlüm gibi. hayalci olmamak gerekiyor saha avantajımız olmadan olası bir fb ülker finalinde %100 diyemem ama %99 ülker arena'da maç kazanmamız nolan smith, jawai, vuyukas'lı sene başında kurulan kadro ancak bir basketbol mucizesi ile gerçekleşirdi. ilk beşlere bakınca çok fark olmasa da rotasyonu işin içine dahil ettiğimiz zaman kalite ortaya çıkıyor. jawai'den katkı alamıyorsun, smith desen zaten gönderilmiş, vuyukas'ı da(oynatsan katkısı ne ki) oynatamayız. abdi ipekçi maçlarını ortamdan dolayı öyle veya böyle kazanırdık. ülker arena'da kazanman ise çok zor. en iyi senaryo dediğim için efes'i de kurguya dahil etmedim. daha bunun eurolig'i var. ergin ataman'a sene sonu tablosunu çiz desen maksimum bu kadar çizebilirdi şu görünen ile.

    kaybedilen fb ülker maçının ardından ergin hoca yönetime pas attı. geçen haberlere göre de yönetim sinyali almış. aldığı da iyi olmuş. muhtemelen transferler yapılacak. bu saatten sonra kesinlikle yanlış tercih (basketbol futbol gibi değil ve vasat bir oyuncu eksik parçan ise mükemmel tercih olabilir) yapma hakkı yok. şahsen aradori'den umutluyum ama az süre aldığı ve aldığı az süreyi iyi de kullanmadığını görüyorum. doğru parçalar ile daha dengeli oluşan takımın için aradori gibi potansiyelini henüz yansıtamamış oyuncular kendini daha net gösterebilir.

    şanssızlıklara, bütçeye, sakatlıklara rağmen gerçekten iyi bir kadromuz var. iyi ama şampiyonluk için eksik. eksiği nasıl tamamlarız derseniz, deplasman maçlarını kazandıracak ''karakter oyuncusu'' lazım. 5 numaraya zaten birileri alınacak fakat hedef büyüteceksek ki skor yükü çekecek birini bulmamız gerek. çünkü kadromuz geniş değil sadece yeterli. gönül ister david hawkins gibi bir joker ama hawkins de tıpkı arroyo gibi özeldi, bulmak zor. ayrıca hatadan erken dönüldüğü için hem yönetimi, hem de ergin ataman'ı tebrik ediyorum. taraftarlık yapmaya gerek yok çünkü neşter vurulmasaydı şampiyon olamayacaktık. görünen köy hesabı. şimdi en azından umut var. artık iş ergin ataman'a kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın