• 856
    sabah sabah sinirden kendmi yedim sözlük.
    nişantaşı'nın ortasında bağıra bağıra 2 tane denyo ile tartıştım.

    kahvaltılık almak için sıra beklediğim yerde, 3 tane genç çok güzel müzik yapıyorlardı. hatta her geçen insan bir gülümseme ile geçti çocukların önünden. arkamda 2 tane gerizekalı (bıyıklarına bakarak ne olduğunu anladım)
    - bak bak şunlara bak, üstündeki kıyafetlere bak, bunları var ya döveceksin.
    tarzı konuşmalar yapmaya başladılar. dayanamadım, ''hayırdır dayı sana ne zararları var çocukların, ne güzel müzik yapıyorlar'' dedim. '' ben onları çekmek zorunda mıyım?'' dedi.
    bunu dediğinde zaten benim şarteller attı başladım bağırmaya ,
    ''ulan sanata, müziğe sizin kadar düşman bir kitle yok dünya üzerinde. istiyorsunuz ki şu memlekette güzel hiçbir şey olmasın. sizin zihniyetinize uymayan herkes ölsün'' gibisinden. eleman üzerime doğru yürümeye başlayınca, etraftan da insanlar geldi, neyse kavgasız bitti.

    ama ofise gelene kadar kendimi yedim. ulan o 3 çocuğun sana ne zararı olabilir ya. bırak çalsınlar. bu kadar mı tahammülsüz, bu kadar mı aptalsınız ? ya bakın bunun cehaletle, okumamışlıkla alakası yok. benim ilkokul mezun, köylü babam olsaydı orada bu sabah '' aa çocuklar ne güzel müzik yapıyor'' derdi. ama bu insanlar böyle olmayı tercih ediyor. insanlara sıfat takmaktan hç haz etmem ama bıktım bu anadolu yobazlarından. bunlar cehaleti seven, ona sıkı sıkıya sarılan insanlar. sokakta müzik yapıyorlar diye çocukları döveceklermiş. zihniyetini siktiklerim ya (yobazdan kastım dinle alakalı bir durum değil. direkt zihniyetle alakalı bir şey, konuyu başka yere çekmeyin)
App Store'dan indirin Google Play'den alın