resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 7092
    şu ana kadar kendisini oyunundan dolayı hakikaten eleştirmedim ama dün* kazakistan karşılaşmasında yaptığı bir hareketten sonra bunu hakettiğini düşünüyorum. izlemeyenler olabilir, onlar için pozisyonu hatırlatayım. burak bir pozisyonda hakemin düdüğünden sonra topa vurdu haklı veya haksız bir şekilde sarı kart ile cezalandırıldı. maçın rus hakemi olayın sebebini kendisine söyledi, burakta doğal olarak kulağını göstererek duymadığını el kol hareketleriyle anlatmaya çalıştı. baktı kendisini ifade edemiyor, arda turan'ı olay yerine çağırarak durumu açıklamasını istedi.

    ah be kardeşim; 10 seneden beri üst seviyede mücadele ediyorsun, 4 büyük camia diye ifade edilen takımların tümünde oynadın. sahada sneijder, drogba gibi profesyonel oyuncularla mücadele ettin etmeye de devam ediyorsun. mancini, hiddink gibi geçmişte etkileyici başarılar elde etmiş antrenörle çalıştın ve çalışmaya devam edeceksin. kazandığın paralar okumuş, elinden geldiğince kendini geliştiren milyonlarca insanın rüyalarını süsleyecek cinsten. bir yaştan sonra didindin kendini ispatladın ve büyük bir camiada kendine yer buldun, yabancı kulüplerden teklifler aldın. hakikaten büyük bir takımda oynayıp sonra yolu anadolu kulüplerine düşen yüzlerce futbolcudan çok daha büyük bir iş başardın. 

    ama aklıma takılan konu çalıştığın oyunculara, antrenörlere ayıp olmasın diye bir dili adam gibi öğrenebilmek bu kadar güç mü?
App Store'dan indirin Google Play'den alın