• 301
    şu adam bile olayı görmüş dillendiriyor ya, türk medyasının durumu işte.

    --- alıntı ---

    suçlu volkan değil aziz yıldırım
    kesin ve net olan bir şey var ki; bu ülkede aziz yıldırım’a futboldan, spordan el çektirmezsen her türlü rezilliğe hazır olacaksın.

    iddia ediyorum, yarın aziz yıldırım f.bahçe’yi bıraksın ve ömür boyu men cezası alsın, ne volkan böyle kafasına göre stadı terk edebilir, ne de emre herkese gider yapabilir.

    aziz yıldırım düne kadar g.saray’a şikeci diyordu, baktı ünal aysal kaçıp gitti, şimdi hedefinde fikret orman, yıldırım demirören, göksel gümüşdağ var. yarın da sataşacak başka isimler de bulur. kendi taraftarıyla bile küfürleşen bir kişi nasıl olur türk futboluna kafa tutar, insanları kutuplaştırır, böler, kırar, parçalar. bu nedenle volkan’a da kızamıyorum. çünkü daha birkaç ay önce “sokak köpeklerini belediye zehirlemeli” diyen ve melo’ya laf atan volkan’a kulübü ceza verebilirdi mi? hayır... bakalım federasyon 2 aydan 1 yıla kadar men cezası verebilecek mi? f.bahçe’ye 130 bin liraya kadar para cezası kesilecek mi? bence veremeyecekler, çünkü aziz yıldırım ağabeyleri sonra onları çok kötü yapar, tehdit eder!

    kazanirken bile...

    küfür edildi mi bilmiyorum ama hiçbir futbolcu tribünden 2-3 kişi laf attı diye a milli takım’dan kaçamaz. bakalım fatih terim bu kaçıp giden oyuncusuna sahip çıkmaya devam edecek mi? felipe melo’ya, gökhan töre’ye, burak’a sahip çıktığına göre volkan’a da sahip çıkacaktır fatih terim ama bence terim’in yolu da doğru yol değil.

    işte türkiye böyle bir ülke. kazanırken bile saha içindeki futbolla ilgilenemiyoruz. maçı, oyuncuları kritize edemiyoruz...

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın