• 40
    öncelikle bunu da fifa 15'i de ps4 platformunda oynamaktayım. fifa'dan sonra bariz iki oyun arasında uçurum olduğunu düşünüyorum.

    - defans konusunda fifa'da gerçekten düşünerek defans yapıyorsunuz, pas yollarını kapamaya arkaya sarkan futbolculara önlem almaya çalışıyor, gerektiğinde ofsayt taktiği gibi olaylara giriyorsunuz. bundaysa bodoslama defans yapılıyor sene olmuş 2015.

    - hücum yaparken de aralıksız paslaşsanız sonsuza kadar topa hakim olabilirsiniz. bunun yanında en kazma adam bile pirlo gibi arapası atıyor ve hepsi öldürücü paslar oluyor.

    - çalım diye bir olay yok. skill move'lar koymuşlar ama abuk subuk kombinasyonlarla yapılıyor. sağ analogu sırasıyla sağ-sağ üst-yukarı somra sol analogu ileri hareket ettirmek gibi tuhaf tuhaf tuş kombinasyonu kasacaksın ki bir elastiko yapasın. fifa'da iki. üç kolay çalım öğrenip bunları akıllıca kullanmak mümkün. bu oyunda çalım atmak dolaylı olarak oyundan çıkarılmış resmen.

    - chelsea'yi merseyside blue olarak görmek baydı artık. o değil klasikler diye iki takım koymuşlar ikisinde de hayali oyuncular var. bu takımların var oluş amacı belli değil.

    demo'ya bakıp bir ben de acaba mı demiştim ama uzun süre ikisini de oynadıktan sonra maalesef yine bu defa da sınıfta kalmış pes. olan bizim altmış dolara oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın