• 89
    çok keyifli bir akşam daha yaşandı. sahada oynanan futbol da çok iyiydi, bakmayın maçın farklı skorla bitmesine, ilk yarı bambaşka bir skor vardı. paredros devre arasında nasıl bir taktik verdiyse artık, takım şahlandı, comeback'in kralını yaptılar.

    haydipopescuhaydioglum : maçın tartışmasız yıldızı, aldığı darbelere rağmen maçın dönmesinde en büyük etken kendisine ait. bu çocuk galatasaray altyapısında tam 8 sene oynamış, sabri gibi adamlar karısına trilyonluk araba alabilirken, böyle yeteneklerin metrobüsle seyahat etmesi nerden baksan adaletsizlik.

    yapma hayrettin : adam atanamamış bülent korkmaz. :( tam bir takım kaptanı, mücadele, hırs, kazanma azmi, motivasyon hep üst seviyede. yaşlılığına ve dizindeki ağır hasara rağmen yine gençlere taş çıkarttı. sana puanım 9 kanka.

    ecekil : galatasaray sözlük'te bir neslin ümitlerini heba eden isim, nice koçyiğitler ece diye yürümeye çalışıp madara oldular kendisine. lakin bildiğin sakallı bıyıklı bir ağabeyimizmiş, futbolu da iyi, hat trick yaptı. :(

    what can i doo : sözlüğün kalecilerinden, eldivensiz olmasına ve yenen 12 gole rağmen yine de sahanın en iyilerindendi.

    paredros : ansızın çıkıp gelen kaleci oldu ya la adam. :( taktiksel zekasıyla maçı takımına kazandırmasını bildi. kornerlerdeki adam paylaşımı usta işiydi.

    estalf: tırt

    ender gelisen fenerbahce atagi: kardeşimiz de çok etkili bir oyuncu, özellikle uzaktan sert şutları göz dolduruyor.

    yuruyedur 10 : bu kardeşimiz de atanamamış thiago silva :( fizik, hava hakimiyeti filan üst seviyede, stoper oynamasına rağmen 3 tane de gol atmış vicdansız, hangi ara attıysa.

    oyun kurucu : üçgen tuşu basılı kalmış gibi, ara paslarıyla gözümüzün pasını sildi, diagonel pas ustası, gizli kahramanlardan.

    estalf: tırt

    no racism : beyaz bruma, umut vaadeden genç yetenek, bir insan 1995 yılında nasıl doğar hala aklım almıyor. :( dün akşam doğsaydın bari :( seviyorum seni kardeşlik :(

    sibneft: sözlüğün yeni ismi, dün yazar olup bugün sahada döktürdü, zeki adam, prandelli'den de mektubuna cevap almış, italyanca bilmediğimiz için içeriğini tam çözemedik ama fuck you felan vardı içerikte seçebildiğim kadarıylan. :(

    estalf: tırt

    yeni hagi : sözlüğe giriş şifresini unutmuş, ikinci yarı aklı hep ordaydı sanırım. ilk yarı rakip eksikken 3 tane sallamayı biliyordun, bak ne oldu şimdi? 12 tane say say bitmiyor. :(

    gsi : adamın nickiniin okunuşu ge-se-ay mış. nicki gibi oyunda da farkını belli etti, çabasına rağmen takımını mağlubiyetten kurtaramadı.

    tozsoy: dodomuz bizim, varlığı yeter, bir golü de bana yaz dedim yazmamış canı sağolsun.

    velhasıl-ı kelam güzel bir maçtı, bir dahakine inşallah ben de oynayacağım, yetenek fakiri estalf bile oynayabiliyorsa ben neden oynamayayım, neyim eksik?rgn ve conquistador de europa ile muhabbet etmek bile harikaydı. gözler robertobaggio ve extensor'u da aradı. bir dahaki maçta daha kalabalık bir izleyici grubu ile yine buluşmak üzere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın