• 12
    kafa karisikligini gidermek icin birkac durumu izah edeyim. biz bu ise girisirken bir kereye mahsus yapilacak maddi yardim amaclamadik. olusturulacak bir havuzla babasiz kalan cocuklarin egitim hayatlarinda yanlarinda olmak gayemizdi.

    telefonda konustugumuz guney yurt belediye baskani oradaki kadinlarin soylediklerini bize aktardiginda, bu gayemizin ne kadar dogru oldugunu anladik. kadinlar diyormus ki, simdi herkes burada, bir ay sonra bizi kimse hatirlamaz. asagi caglak koyunden bir kadin ise, neye ihtiyacin var sorusuna, yakacak odun ve un verin, en azindan ekmek yaparim cocuklarima, cevabini vermis.

    bunlari neden yaziyorum? olayi dramatize etmek degil amacim. orada yasanan gercegi gozumuzun onune getirmek. evet o insanlar aynen bu durumda. daha cenazesini gomemeden cocuklarinin derdine dusmus durumdalar.

    peki biz bunu duyurarak ne elde etmeye calisiyoruz? bir cogunuzun aklina gelen yasal yukumlulukleri bizlerin yerine ve bizlerden kolay asacagini dusundugum kulubumuzu bu harekete katmak. dogrusu bu demiyoruz, daha gercekci fikri olan varsa tartisalim ve dogrusu neyse onu yapalim.

    omer asaf'in dedesinin telefonunu aldik belediye baskanindan. baktik kimse bizi duymuyor, amca git bilmem ne bankasina bir hesap ac, deriz ve gerekeni yapariz. ancak bu gecici bir cozum olur dusuncesindeyim.

    simdilik durum bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın