• 23
    değerli arkadaşlar, bu başlık altında yazdığım bir önceki entry'de belirttiğim üzere sözlük yönetimi bu durumu pek sallamadı. bizim amacımız burada show yapmak değildi. bu nedenle kendi çabalarımızla aileye ulaştık.

    karım izmir'de belediyede çalıştığı için, bazı kurumlara ulaşmamız biraz daha kolay oldu. ömer asaf evladımızın yaşadığı beldenin belediye başkanına ulaşıp derdimizi anlattık. başkandan duyduklarımız hakikaten içler acısı bir durum. sadece bu aile değil bir çok ailenin çok zor durumda olduğunu anlattı bize.

    özellikle aşağı çağlar köyü'nde bir kadın, bir tanesi karnında olmak üzere, toplamda dört çocuğu ile ortada kaldığını belirtti. biz ailecek elimizden geldiğince oraya da destek olmaya çalışacağız.

    netice itibariyle belediye başkanından ömer asaf'ın dedesinin telefonunu aldık. akşam iş çıkışı dedemizi arayıp isteğimizi onunla paylaşacağım. ve bu kardeşimizin adına bir hesap açılmasını dedesinden yada yaşadıkları yerin belediye başkanından rica edeceğim. açılan hesap numarasını burada sizlerle paylaşırım.

    hepinize sonsuz saygılarımı sunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın