resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1862
    sabri olayı aslında tamamen yonetimin bok yemesiydi bu adamın başına kaldı. prandelliyi pek sevmem hatta sabri konusundaki kararıyla da yanlış bir hareket yaptıgını soylemiştim ama aslında en az suclu adam prandelli bu olaylarda.

    dusunun yabancı bir sehre geliyorsunuz. baskan diyor ki filanca oyuncu var biz bu adamı satmak istiyoruz sportif olmayan sebepler var. en azından satmasak bile ortamımızda olsun istemiyoruz. senden ricam bu adamı kadrodısı bıraktıgını soyle medyaya. zira bu oyuncu bizim takım kimligimize olumsuz bir imaj katıyor.

    muhtemelen sportif olmayan bir sebeple takımdan dıslanmasını istediginde aysal, prandelli sabri hakkında kalmasından yana bir gorus bildirmedi. cok dogal bana kalırsa. cunku takımın sahibi bu oyuncunun bu takıma yakısmadıgını soyluyor. kalması icin neden ısrar etsin ki. gel zaman git zaman sabriyi ancak a2ye gonderebilen yonetim sallanıyor ve sonrasında kendini feshediyor. bu sefer ikinci round baslıyor. yeni yonetim sabriyi geri istiyor. prandelliye geri al diyorlar. prandelli de adamı bilmiyor ki. denememiş. belki de iyi oyuncu cıkacak la bu herif. bi denemek mantıklı bile gelebilir. o da bu sekilde geri almakta bir sakınca gormuyor. cunku zaten gondermek kendi kararı degildi.

    bence geri alması degil de alıs sekli sıkıntılı. bu adamı kadroya alsa, alırken de "yeni yonetimimiz takımı bu kaos durumunda eski tecrubeli oyuncularla birarada gormenin yararına inandı ve bir sans verip denemek istedik sabriyi" dese, ilk mac onsekize almasa ikinci mac yedek tutsa ve ucuncu macta onbire koysa boyle yaygara kopmazdı. yine belki hafif bir otorite sorunu olurdu ama suanki kadar bariz olmazdı.

    prandelli kendi agzından sabriyi diger yonetimin gonderdigini soylemenin ayıp olacagını dusunup birsey demedi bu konuda. ama keske yumusak bir kac soylemde bulunabilseydi. ancak esas suclular sabriyi durusundan öturu sevmiyoruz diyemeyen aysal yonetimi ve sabriyi "hocam ilk mactan onbire koyalım da taraftar nasıl kenetlendigimizi gorsun" diyip onbire yazdırtan yeni yonetimdir. prandelli ise her iki durumdada başındakilere sukran duyan biri olarak pasifize oldu. daha dogrusu pasifize edildi. iyi niyetinden oturu de birsey diyip ortalıgı karıstırmak yerine susmayı tercih etti. bana kalırsa gonderilirken kesip atması normal algılanabilir ama albayrak tarafından direkt onbire alınmasına bunu biraz erteleyelim diyememesi taraftarın gozunde onu bu konuma soktu. biat anlayısına bu kadar ters olan bir camiada biat anlayısını yasatan teknik adam olarak en cok dusmemesi gereken konuma dustu.

    dedigim gibi eski yonetim de yeni yonetim de hoca da suclu. ama su sureci yonetirken eline yuzune bulastıran iki yonetim hocadan kat be kat daha suclu. hocaya bu imajı onlar yapıstırdı. ne yazıkki hoca da giymekte sakınca gormedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın