resim
Zlatan Ibrahimović
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.95
Uyruk:İsveç
  • 814
    20 yaşında malmö'den ajax'a transfer, 4 yıl boyunca ajax'ta 35 gol, peşine şanssız bir juventus kariyeri, juventus ligden düşürülmesi, 25 yaşında inter'e transfer, 88 maç 57 gol etrafında top oynayacak kim var dersen inter'de kendisinden daha yıldız veya yaklaşık kalitede kimse yok, barcelona transferi ve sikik tiki taka oyununa kurban gitmesi, milan'da geçen 1,5 yıl 61 maçta 42 gol etrafında yine kimse yok.

    psg kariyerinde 70 maçta 61 gol. gel gör ki fransa ligini takip eden yok. izleyen olsa, bu sezon bu adam yok.

    şöyle bir bakınca yorumlara bu herife katıksız orospu çocuğu diyen bir adam olmuş.

    insan ilah gördüğü adama arada küfürle karışık sallar ya hani. katıksızın dik alası bu adam.

    son 2 yıldır almanlar sayesinde izlediğimiz gerçek futbol dünyasında gerçek forvettir.bu adam barcelona'dan veya en kötü psg zamanında, psg'de süper bir hayat ve vergiler çıktıktan sonra 9 milyon euro para yerine gemileri yakıp bayern veya city'e kapağı atabilseydi, genel izlenebilirlik oranını arttırıp herkesin gözünde, city'de dzeko yerine, bayern'de denyo mandzukic yerine, birlikte oynadığı oyuncuların kendisine olan pozitif etkisiyle, gerçek yıldızlarla oynayarak ilah olabilirdi.

    hayat ve tercihler meselesi, adam şu an (bkz: yurtdışında yaşamak istenilen şehirler) 'den en popüleri (bkz: paris) gibi bir yerde ailesi ile birlikte mükemmel bir hayat sürüyor bosna ve isveç'in gururu, fifa15 'de kendisini seçip oyunla dalga geçiyor. tekrarlamakta fayda var, böyle bir hayat sürerken 70 maçta 61 gol atıyor. takım tam bu yıl gerçek futbolcular ile (bkz: david luiz)(bkz: thiago silva)(bkz: blaise matuidi)(bkz: serge aurier) top oynayacak ama kendisi yok, yerine oynayan (bkz: edinson cavani) bu hafta yeni gol attı. taraftar ıslıklayıp duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın