resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5850
    iki çeşit kadro dışı kalma şekli vardır. teknik heyetin raporu doğrultusunda ve yönetim kararıyla. sanıyorum ki sabri'nin a takımla ilişiğinin yönetim kararıyla kesildiğini anlamayan kalmamıştır. hal böyle olunca da teknik direktörün iki şansı vardır, ya kadro dışı bırakılmış futbolcuyu yok farz edip elindekilerle bir şeyler yapmaya çalışacak, ya da kadro dışı kalmış futbolcuya gerçekten ihtiyacı olduğunu yönetimle ciddi ciddi konuşup gerekirse restini çekecek. yoksa kadro dışı kalan isim messi bile olsa değişen bir şey olmaz, yönetimin kararı hükümdür.

    her neyse, prandelli gibi halim selim bir hocadan yönetime rest çekmesini beklemek anlamsız olur. yönetim değişti ve yeni yönetim sabri'nin tekrardan a takımla oynayabileceğine kanaat getirdi, prandelli de saniyesinde kendisini oynatmaya başladı. olayların kronolojik olarak ilerlemesinde bence bir sorun yok lakin bana göre asıl sorun oynatacağı düzeydeki bir oyuncunun kadro dışı bırakılmasının yanlış olduğu konusunda yönetimle oturup şöyle bir konuşmayan prandelli'dir. yasin, tarık, veysel vs. diye yana yakıla sağ bek arıyordu ve madem sabri a2 takımda iyiydi ve oynayacak düzeydeydi, neden kulağının üstüne yattı, yani özetle yönetimin güdümlü elemanı gibi davrandı?

    işte tepkiliysem bu yüzden tepkiliyim.

    bunun dışında isterse dünyanın en yeteneksiz insanı olsun, sabri'de illa ki 30 yaşın ve sayısız galatasaray ile milli takım maçının tecrübesi var. mutlaka bir gün yine saçmalayacaktır ama tamam yani o kadar da kötü değil. bu açıdan elbette eleştirilebilir ama şu an için öyle yerin dibine sokulup taşak malzemesi yapılacak bir adam değil. dile kolay 12 sene galatasaray ile a takım ve 5 sene de a milli takım tecrübesi var. sabri artık olgunluk çağında ve oyun tarzı itibariyle de tam ligimizin piçliğine uygun. hırslı, hızlı ve gözü kara...
App Store'dan indirin Google Play'den alın