• 46
    cuma günü olması çalışan arkadaşları da göz önünde bulundurursak daha mantıklı olan organizasyondur.

    "bu kulüpte olmak mükemmel bir duygu. gelmeden önce şu anki takım arkadaşım haydipopescuhaydioglum ile uzun uzun konuştuk. buraya gelmem için beni onun ikna ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim. beni kandırdı (gülüyor).

    - hocayla sorun yok-

    hocayla sıkıntı yaşadığım tamamen uydurma bir haberdir. böyle haberler nereden çıkıyor gerçekten anlam veremiyorum. her insan gibi bizim de aramızda bazı sertlikler olabiliyor fakat bunu aramızda medenice hallediyoruz. böyle bir hocaya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

    - her maç final-

    tarihi başarılarla dolu bir kulüpteyiz ve herkesin bunun bilincinde olarak sahaya çıkması gerekir. rakibi küçük görmek veya gözümüzde fazla büyütmek bizim karakterimize uygun bir durum değil bu nedenle küçük takımlara karşı oynarken konsantrasyon sorunu yaşamıyoruz. her maç bizim için çok önemli her maç adeta bir final.

    - kimseden çekinmedim -

    medyada konuşulanlardan haberim var fakat sanıldığı gibi kendisinden korkmuyorum. bugüne kadar bir çok önemli defans oyuncusuyla oyun içerisinde karşı karşıya kaldım ve hiçbirinden çekinmedim. hatta binlerce taraftarımızın önünde ona çalım atacağım anı heyecanla bekliyorum. yapma hayrettin bu ligin önemli ayaklarından ama benimle baş edebileceğini pek sanmıyorum (gülüyor).

    - beni extra motive eder -

    evet maçı tribünde izleyeceğini duydum. avrupa kupası için milli takım kadrosunda beni düşündüğü ve bu nedenle beni izlemeye geleceğini düşünüyorum. neverfall iyi bir teknik direktör. onun maçı izleyecek olması beni şüphesiz ekstra motive edecektir. gol atarsam kendisine hediye edebilirim (gülüyor ama sonra hemen ciddileşiyor).

    - taraftarsız olmaz -

    tabiki taraftarlara bir mesajım var fakat öncelikle bugüne kadar bizlere vermiş oldukları desteklerinden (öksürüyor) ötürü teşekkür etmek istiyorum ve bu desteklerini önümüzdeki maçta da* göstermelerini bekliyorum. rakip takıma cehennemi yaşatmaları en büyük temennim fakat bunu yaparken ceza almamaya dikkat etmeliyiz. önümüzde daha uzun bir yol var ve biz takım olarak hiçbir maçımızı seyircimiz olmadan oynamak istemiyoruz. bu oyun onlarsız asla olmaz."

    (bkz: westalf sinander)

    (bkz: ne dediler)
App Store'dan indirin Google Play'den alın