• 21271
    "uzun bir aradan sonra tekrar davet edilmek beni çok onurlandırdı. mutlu oldum. bunun için fatih terim hocam ve ekibine teşekkür ediyorum"

    "bizim açımızdan önemli bir hazırlık maçı olacak. brezilya maçının sonucu çok önemli olmasa da oynayacağımız futbol ve sahada göstereceğimiz performans bizim için çok önemli. avrupa şampiyonası elemelerindeki kazakistan maçı öncesi güzel bir karşılaşma olacak. eksiklerimizi, hatalarımızı ve iyi yaptığımız şeyleri görüp, kazakistan karşısında güzel bir sonuç almak istiyoruz"

    "hiç kimse şüphe etmesin. milli takım gerçekten çok kaliteli futbolculara sahip" değerlendirmesinde bulunan volkan, "iyi futbol oynayıp, sonuç alamadığımız maçlar oldu. bundan sonra telafisi olmayan müsabakalar yapacağız. kazakistan maçında hem iyi oynamak hem de iyi bir sonuç almak istiyoruz. inşallah kazakistan karşısında iyi bir sonuç alarak güzel yerlere doğru gideriz"

    "bu sene benim adıma güzel başladı. iyi işler yapıyorum. bunda şenol güneş hocamın büyük bir katkısı var. bursaspor büyük bir camia ve iyi bir takım kuruldu. ben de hocamın verdiği görevlere göre sahada en iyisini yapmaya çalışıyorum. becerebiliyorsam da ne mutlu bana"

    volkan şen
App Store'dan indirin Google Play'den alın