• 202
    ulan böyle saçma sapan bi lig olabilir mi? hakkaten soruyorum bu kadar pisliğin olduğu bir lig olabilir mi ya da bu kadar sıkıcı futbolun oynandığı ya da bu kadar futbolun oynanmadığı bir futbol ligi olabilir mi? hayatımda izlediğim en sıkıcı maçların olduğu sezondur.
    yine erken şampiyon her zamanki senaryo beşiktaş. eskinin fener'ine bağlayan bi galatasaray. lan duran toptan gol atıyoruz böyle bi şey olabilir mi ya? adamın birinin taraftarın hakkını gasp ettiği ama kimsenin sesin çıkmadığı, çıkamadığı bir kulüp. gerçi müstahak o ipnelere ya orası ayrı. bi hoca gelmiş dünya kupasından sonra söz verdim diye adama içim acıyor lan eğrisiyle doğrusuyla. sneijder'e de acıyor, muslera'ya da. prandelli'ye de acıyor aslında ona da müstahak bazı şeyler ya orası da ayrı. o sabri'yi ya kestirmicen ya kadroya aldırmıcan yoksa aha öyle oyuncak olursun albayrak diye bi adamın elinde, ha olmadıysan da bunu çoğunluk böyle algılar bu ülkede işler böyle çünkü. yazık olum hepsine yazık. en çok bize yazık. bi kere futbol konuşulmadı şu ülkenin spor programlarında. anca goygoy, anca troller konuştu anasını satayım. ben futbol ne yeni yeni öğreniyorum, yüce insan ardanızın turanınızın milli takımda formasyon öğrendim demesi gibi üniversitede yeni yeni ayıkıyorum bi şeylere okuyarak, araştırarak ki sözde kendimi bildim bileli futbolla yaşardım. en çok bize yazık ama hakkaten en çok bize yazık. keşke almanya'da doğsaymışım sırf futbol kültürü ve bira için anasını satayım. bu kadar pahalı mı olur lan bira denen şey vicdansızlar. burası da başka konuydu neyse.
    istatistiklere bakınca bile sezonun ne kadar sikko olduğu anlaşılabilir. averajlara bak takımların fıkra gibi şerefsizim. bu sezon tek güzel şey var şu ligde o da gekas gerisinin ben hıamınıa.
    bizi seyrantepe'ye yollayanlara da ayrıca sövüyorum. şu inönü'yü ya da saraçoğlu'nu her görüşümde bizim stadın yerini düşünüp sigara yakmak zorunda mıyım la ben?bu da ayrı konu aslında.
    en büyük hayallerimden biriydi istanbul'da üniversite kazanıp kombinemi alıp sami yen de maç izlemek. onu da siktiniz. sami yen yok orası ayrı konu zaten de ulan bi de e-bilet mi passolululig mi ne zıkımsa o var kombine de almıyorum.
    unutmadan devlet destekli takımların bu kadar cirit attığı bir lig olabilir mi? gerçi allah'ın yeryüzündeki yansıması, yücelerin yücesi, fatih terimimizin, imparatorumuzun stadının açılışında sporaaaaaa, siyaseeeet karşımıyor tarzı bir şeyler demişti, yalan konuşmaz ya kendisi bilemedim şimdi kafam karıştı.
    başarı ya da başarısızlık değil kıstasım, affedersiniz de sikeyim böyle ligi sabah sabah darlandım valla. niyeyse orası da ayrı konu.
    süleyman seba'da azcık karakter varsa ki yine var ya da yok demiyorum çünkü orası da ayrı konu, adamın kemikleri sızlar adını verdiler diye lige lan. mezarında rahat bırakın bari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın