resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1855
    ilginç bir şekilde ligde başarılı olan hoca. şaşkın bir şekilde şu leş futbolumuzla geçen sene toplamda 5 deplasman galibiyeti almıştık bu sene şimdiden 3 galibiyete ulaşmışız. deplasman maçları baz alınınca 3.sıradayız ligde. iç sahada ise 1 maç eksik ve 5 puan farkla 5.yiz. şampiyonlar ligini kenara alıyorum geçen sene şanslı bir şekilde çıkmıştık. yine bu kadar kötü durum vardı farklı değildi hemen hemen. ama lig için bakınca bu futbolla 2. olan bir takımın başında. oynattığı sistem ne kadar bozuk olursa olsun bu lig için yeterli ki 2.sıradayız.

    savunmak için yazmıyorum ama mantıklı olmak gerek. bazı arkadaşlar hani şu ligin en iyi takımı olan avrupanın padişahı olan takıma hiç bakmıyorlar. beşiktaş 1maç eksik 1 averajı var ligde. ve şu an 5 puan gerimezdeler. ligde 4.yıldız için rakip olan fenerbahçenin 4 averajı var sadece. bizden 3 gol az yemişler. bunuda belki defansımız olmadan 4 yediğimiz başakşehir maçına borçluyuz. yani lig standartlarına bakarsak gayet başarılıdır bu takım. kötü oynuyor mücadele yok gol yok vs ama puan alıyor. 3 puanı getirsin kötü oynatsın yeter ki mantık bu. iyi oynadığımız puan alamadığımız geçen sene kaç maç vardı. kötü oynayalım puan alalım en mantıklısı. özellikle deplasmanlarda bunu yapman gerekiyor.

    sistem olarak ne oynatcağını tam bilmiyor. kim nerde nasıl performans verir bilmiyor. stil olarak fatih terim gibi allah ne verdiyse gidin oynatacak bir adamda değil. stili orta sahayı kalabalık tutuyım oyunu tutuyım elbet gol atarım. ligde bu gayet güzel işledi şu an kadar.
    kazalar olsada gayet ideal gidiyor takım sallan yuvarlan kötü futbol 3 puan. kendisi gönderilirse yerine kim gelicek diye bakmak lazım. yerine düzgün aday yok. elde ki oyuncu kalitesi zaten ortada.

    şimdi taraftarımızın her maç öncesi hazırladığı 11 var. bruma-sneijder-olcan-burak(umut). 4 hücum oyuncusu oynatmak. arkalarında melo yanına bir türk. düşünün biraz bu takım 4 çakılı orta saha ile bile oyunu tutamıyor. süper kupa maçında görmeniz lazımdı fenerbahçe karşısında nasıl ezildik. zaten senin sol bekinin savunma performansı rezaletken sağ bekin adam akılı oynamıyorken unutun kanatlı sistemi. bindirme gelmeden arkada sağlam beklerin olmadan her maç izleyin brumayı nasıl yanlız kalıyor görün. bizim sneijder varken elimizde oynanacak sistem çift forvetli sistemdir en ideali. kanatları kullanmak istersen orta saha kendi içinde açılarak olur anca. bunuda 8 kasım 2014 karabük galatasaray maçında cemali ve hamitle gördük. hamit hep açığa koştu cemalide aynı şekilde. kanattan sabri ve balta bindirmeleri geldi. bu sistem oturursa eğer hem orta sahamız boşalmaz hemde takım rahatlar. tek yapılcak ek sisteme 2.forveti koymak sneijderi biraz geri çekip selçuk inanı şutlamak.

    sonuç olarak kendisi lig performansı olarak istatistik açıdan iyi oyun tarzı olarak kötü hocadır. cl için ise abi elinde oyuncu mu varda o rakiplere karşı gelicen diyorum ben sadece. çok değil 2sene önce göt zoruyla cluj braga united'lı gruptan çıkmış takım bu. geçen sene juve real kopenhaglı gruptan yine göt zoruyla çıktık. yani laylaylom olmuyor birşey. bu grup çekilince herkes avrupa ligi demişti şimdide hedef o ötesi değil ona göre değerlendirmek gerek. avrupa ligine gidermezse asalım o ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın