resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1850
    bu gidişle sezon boyu küfür yiye yiye takımı sampiyon yapacak hoca sanırım. adamin küfür edilmedigi bir kulaginin arkasi kaldi ama 9 macta 19 puan topladi. sonra 8-10 senenin en iyi baslangici. 5 deplasmandan (ki bunlarin birisi bursa deplasmani) 3 galibiyet cikardi. feneri yendi bir sekilde. tamam clde kötü gitti isler ama maclari izlemeyen bir adama su tabloyu anlatsan ve bu hoca kovulmak isteniyor desen götüyle güler heralde siz deli misiniz diye. arkadaslar biz en son ne zaman 5 deplasmanda 3 galibiyet gördük? son 6 macin 5ini ne zaman kazandik en son?

    prandelliden cok umitliydim. ufaktan umidi kaybeder gibiyim ama su son 2-3 macta biraz toparlar gibi oldu. halen hic anlam veremedigim seyler yapıyor ama benim anlam vermem de pek bir bok degil. kazansın yeter ki. zira twitterda mac boyu neler neler yazildi. her kafadan ayri bir laf. yani bunca insana yaranmanin yolu yok kadro secimi ve degisikliklerde.

    burda herkes dzemali secimine laf ediyor ama bugun adam iyi oynadi. takımı ileri tasiyan ender adamlardandi. solda oynar mi bu adam diyorsunuz ama tolunay mac sonunda dzemali ve hamit klasik kanat olmadigi icin cok zorluk yasadik dedi. ama biz burda ezbere giydiriyoruz.

    vay efendim bruma neden oynamazmis. yav yer yer benim de hosuma gidiyor brumanin söyle iki calim atip gitmesi de arkadaslar fazla abartmiyor musunuz? bu cocuk oynadigi maclarda 2metre önüne pas vermeyi beceremiyor daha. böyle kritik bir surecte hocanin daha garanti secimler yapmasi normal. adam her hafta 'bu hafta kaybederse kovulacak' baskısıyla maca cikiyor. siz burdan cesur olmasini bekliyorsunuz. ya su takım bu maci kaybetse yerle bir olacakti komple. nasil risk almasini bekliyorsunuz?

    dedim ya benim de anlam veremedigim cok tuhaf seyler yapıyor adam. mesela burakta bu denli ısrar etmek nedir ben anlamıyorum. umut cok daha verimli, ilerde daha cok top tutuyor, şişirilen toplari alamasa bile en kötü defansa da vurdurmuyor. aklım almıyor bu secimi. ama oluyor bunlar, her hocada biseyler cıkıyor böyle aklımızın almadigi. belki bu da düzelir zamanla. hem adamin elinde pek forvet alternatifi de yok. bir saglam forvetimiz olsa zaten oyun bir anda birkac seviye ileri tasınacak. yok ama. burak tek basina takımın anasını sikebiliyor. o denli kötü oynuyor. elde de bir demba ba ya da sow, webo falan yok. ne yapalım.

    bugun sneijderi cikardi diye ben de sövdüm deli gibi. ama tuttu amk yaptigi hamle. birden vites yükseltti takım. adam bisey goruyor demek ki. sonucta hamle de tutmussa cok konusmaya gerek yok.

    valla adam su an lucescu gibi gidiyor. gencler hatirlamaz pek ama daha önce de demistim. biz lucescuya da sövüyorduk böyle bol bol. bok gibi oynuyoruz diye ama adam bir sekilde aliyordu maclari. küfür yiye yiye sampiyon yapti ama biz memnun olmadik, kovduk. sonuc ortada. o adamin da mesela bir bülent akını vardi. ben böyle kötü oyuncu cok az görmüstüm ama deli gibi oynatiyordu lucescu. biz de söve söve bir hal oluyorduk. simdi ne malmısız diyoruz.

    bir sekilde su adam kendisini devre arasina atsa süper olacak. 2 kilit transferle toparlar gibime geliyor takımı. ben umitli olmak istiyorum halen. tabelada iyi yerdeyiz. adamin kötü hali buysa iyi hali belki cosar. isterseniz polyanna diyin ama bende durum budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın