resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1819
    8 kasım 2014 karabükspor galatasaray maçı başlamadan yazayım maça selçuk-dzemaili-hamit-melo-sneijder orta sahasıyla çıkacakmış dortmund maçında olduğu gibi o maçtan farklı olarak burak, sabri ve koray oynuyor semih, tarık ve umut yerine. dortmund maçının ilk yarısında sezon ortalamasının üstünde bir futbol oynamış olabiliriz ancak takımın işlemeyen parçalarını ne zaman değiştireceksin hoca?

    dzemaili-selçuk olmuyor işte zorlamanın ne anlamı var? dortmund maçında da olmadı ondan önceki maçlarda da. dene furkan'ı, emre'yi ne kaybedeceksin allah aşkına bu ikisinden daha kötü nasıl oynayabilirler? pas hatası mı yapar e bunlarda yapıyor, kolay mı çalım yer e bunlar da yiyor, top mu sürmez e bunlarda süremiyor? dene işte hoca ya bunların hepsini yaparlarsa? kaybedecek bir şeyimiz yok.

    dzemaili ısrarı ne için? koy bruma'yı veya olcan'ı illa 5'li orta sahayla çıkacaksan. veyahut at ileri umut-burak ikilisini tek forvet oynayamadığımızı göremedin mi hala?. yahu karabük ya bu karabük. neyden korkuyorsun 4 defansif orta sahayla çıkacak kadar. dortmund değil ki bunlar 4 defansif orta sahayla oynadığın taktiği karabük karşısında da deniyorsun.

    sinan gümüş kadroya girmek için daha ne yapacak hoca? yine attı golünü sen bu adama gözünü kaparsan bu adam nası geliştirsin kendini? bir şans ver yahu ilk 18'e al en azından yekta'dan bu saatten sonra ne hayır gelecek bize?
App Store'dan indirin Google Play'den alın