resim
David Robert Joseph Beckham
Görev:Başkan
Takım:Miami
Yaş:49
Uyruk:İngiltere
  • 286
    tam bir 4-4-2 wide middlefielder oyuncusu. şimdilerde pek kalitelisi kalmadı. biraz james milner, o da çakması gibi duruyor. o mevkinin oyuncuları çizgiye yakın oynarlar ama hızlarıyla ve birebirleriyle iş yapmazlar. sadece bir adam geçip orta açtıkları olur ama orta açmak için çizgiye inmelerine gerek yoktur. tıpkı caner erkin gibi çizgiye inmeden adrese teslim orta açabilirler. bunun dışında ortasaha özellikleri üst düzeydir. ortasahada paslaşmalara yardım edip, gerekirse uzun toplarla oyunun yönünü çevirip atak olgunlaştırabilirler. bunun için mental olarak yüksek konsantrasyon ve çalışkanlığa sahip olup fizeksel olarak yüksek dayanıklılığa sahip olmak zorundalardı. bunların hepsi beckham'da vardı. ekstrası beckham özel yetenekliydi. benim gördüğüm en iyi kornerler ve ortalar ona aitti. frikikleri muazzamdı. paslarından anlayacağınız üzere oyun zekası da muhteşemdi.

    bu arada çok büyük yıldızlar futboldan anlamazmış derler, doğruymuş. george best hakkında saçmalamış.
    1-yeterince hızlı değil: hiçbir zaman hızıyla iş yapmadı. kağnı da değildi. 4-4-2 sağ açığı için hızlı sayılırdı. zaten çok hızlı olsa ortalarını geliştiremeyebilirdi.
    2-yeterince gol atamıyor: bu adam 4-3-3 kanadı değil, kaldı ki bu adam atmayı değil attırmayı seviyor. ayrıca buldu mu atardı, bitiriciliği iyiydi.
    3-hava topu alamıyor: ne zamandan beri bir kanat oyuncusu kafa toplarıyla değerlendirilir oldu. beckham'ı seven ayağına atsın topu.
    4-sol ayağını kullanamıyor: iyi de beckham'ı muhteşem yapan sağ ayağı değil mi? quaresma'nın sol ayağı iyi olsa trivelalarını bu kadar iyi yapabilir miydi. beckham'ın sol ayağı sadece yürümeye yaradığından sağ ayağı bu kadar muhteşem zaten.

    son olarak özel oyunculardan birisiydi, bir daha gelmeyeceğine emin olunanlardan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın