• 534
    kovulmasına çok sevindiğim sıradan yorumcu. şikeye,adaletsizliğe,ahlaksızlığı sineye çeken, futbol konuşalım diyen "biz kazanacağız" tayfasının önemli bir üyesi olduğunu unutmadım. 3 yıl boyunca şike ve ırkçılık olaylarına, bu tür pisliklerin ülke futbolundan temizlenmesi için tek kelime dahi etmeyen futbol entellerinin samimiyeti olmaz. gerçek futbol insanı ve bu sporu seven kişiler iseniz; aynı şekilde şikecilerin hala başkanlık, yöneticilik, futbolculuk ve teknik direktörlük yapmasına karşı çıkacaktınız. gemi batarken artık konuşmanın manası yok. o yüzden geçiniz..

    edit:"avrupa kupalarına tüm takımlarımız 5 yıl katılmasın" diyen adamı, şike konuştu deyip savunan, birde başkalarını cahillikle suçlayan adamlar var. valla bravo, süper; aynen devam. ayrıca şike ile ilgili yazdığı ilk ve son yazı budur. http://spor.milliyet.com.tr/.../1415696/default.htm

    edit2: kısacası dürüst gözükmek için "eğer şike yaptılarsa küme düşürülsünler" deyip. tonla mahkeme ve yargılama sonrasında kararlar açıklandıktan sonra ise sanki hiçbir şey olmamış gibi lacileri yorumlamaya devam etmiş yazar. konuşması gerektiği zamanlarda sessiz kalarak da bu değirmene su taşımıştır. kısacası bugün derdi üzüm yemek falan değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın