• 21249
    "arda bizim için olağanüstü bir oyuncu. arda'nın her zaman her şeyi veren kocaman bir kalbi var. bana ‘arda koşmaz, arda geriye gelmez’ diyorlardı. bence arda, sahip olduğumuz en akıllı oyuncumuz. tabii ki bazen daha az koşup arkada kalmayı seçtiği zamanlar var ama takımı atağa kaldırdığında taktik becerisiyle hep fark yaratıyor”

    "çok çalıştığımız yoğun geçen ve iyi bir sezondu. kral kupası'nda yarı final ve şampiyonlar ligi'nde final oynadık. bir pazar barcelona'ya karşı bir finali, sonraki pazar real madrid'e karşı diğer bir finali oynamak zorunda kaldık. bizi bu duruma getiren bir takıma sahip olduğum için gurur duyuyorum ve tabii ki şampiyonlar ligi şampiyonluğuna bu kadar yaklaşıp ulaşamamış olmanın da üzüntüsü içerisindeyim"

    "miranda, godin, juan fran, mario,tiago, arda, raul garcia ekibin en önemli isimleri. ekip oynadıkça büyüyor ve güçleniyor. her şeyden önce, geçen sezondan kalan, temeli oluşturan isimlerle yeni dahil olan oyuncuların kaynaşması bizleri daha da güçlendiriyor ve yavaş yavaş daha iyi oluyoruz”

    diego simeone
App Store'dan indirin Google Play'den alın