resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1812
    kendisi konusunda sabretmemiz gerektiğini düşünen arkadaşlara tek bir sorum var. neye sabredelim?

    takıma belli bir oyun düzeni oturtmaya çalışıyor da oturtamıyor mu? taktiğin oturması için mi sabredelim? zira benim maçlarda gördüğüm izlediğim kadarıyla 3 pas üstüste yapamayan, hiç bir futbolcunun ne oynadığına dair en ufak bir fikrinin olmadığı bir şeyler görüyorum sahada ve buna taktik demeye yüreğim elvermiyor.

    gençleri kazanmaya çalışıyor da takımın yaş ortalaması 21-22 filan mı? galatasaray'ın geleceğine yaptığı yatırım için mi sabredelim? zira sahadaki en genç oyuncumuz 3 sene önce alt yapıdan çıkmış semih kaya.

    ya da ne bileyim, kulübün finansal olarak önünü açacak bir hoca mı? az maaş alıp, az maaş alan futbolcularla mı oynuyor? bunun için mi sabredelim?

    neye sabredelim abi? bilen biri çıksın söylesin. ben bu adamın oynattığı futbolda ışık görüyorum desin, kulübün geleceğine yatırım yapıyor desin. formayı adaletli(!) dağıtıyor desin, hak edene veriyor desin.

    bölgesel amatör lig takımlarının bile bir oyun anlayışı, taktiksel düzeni varken bizim düzenimiz 4 gol yemek üzerine lan. eğer ışık gördüğünüz adam buysa, galatasaray'a yakıştırdığınız adam buysa benim söyleyecek sözüm yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın