• 1278
    adnan polat döneminde gs tv izlemek için özel üyelik istiyordu ve 5 tl gibi bir rakam talep ediliyordu. 120.000 seviyesinde de üyesi vardı. bu da yaklaşık ayda 600.000 lira eder. bu o dönemin rakamları sonuçta bu yöntemden vazgeçilmeseydi eğer tabi ki üye sayımız daha fazlaydı ve kulüp televizyonuna katkısı da daha büyük rakamlar olacaktı.

    taraftarın ulaşılabilirliği açısından o dönemde de büyük eleştiriler olmuştu ve bu uygulamadan kaldırılışın temel sebebi olarak bu gösterilmişti. evet bu konuda bir eleştiri olabilir ancak kulübü için ayda beş lira veremeyen insanın evinde zaten digitürk olmaz şu an. o yüzden ben o dönem uygulanan herşeyden bağımsız aylık 5 lira fikrini beğeniyor ve destekliyordum.

    şu an ise izlenirliği takımın kötü gidişi ile doğru orantılı olarak düştü. bir kulüp kanalını özel günler dışında çok da izlemezsin zaten. o yüzden lig tv, ntvspor gibi kaliteli ve çokça kalitesi daha düşük spor kanalı varken gs tv'nin paralı olması kötü fikir değil.

    şu an da digitürk aile paketinde sanırım hatırladığım kadarıyla müşteri temsilcisi kadın öyle demişti. gs tv, bende süper lig ve spor ekstra paketi var 80 lira veriyorum ve gs tv izleyemiyorum.

    elimde bulunan paketlere ekstra bişey eklemeden izleme yolunu bilen varsa da yeşillendirebilir.

    edit: bilgi yanlışlığı ve ekleme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın