• 21229
    "sakatlıktan sonra süreci iyi değerlendirmek, çok çalışmak lazım. yönlendiren insanların da iyi olması gerekiyor. geri dönüşün bu şekilde iyi olacağını düşünüyorum. yoksa yine sıkıntı yaşanabilir. ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve adapte olmak için uğraşıyorum. tabi bu biraz zor, açıkçası biraz zamana ihtiyacım var."

    "elimden gelenin en iyisini yapıp ligi en iyi şekilde tamamlamak istiyorum. takımların taşların yerine oturmaması golcüleri de etkiliyor. istedikleri pası alamıyor ve oyunu oynayamıyorlar. takımlar kendini buldukça golcüler de kendilerini bulacaktır"

    "ispanya liginde futbol oynamak isterim. bunda arda turan'ın etkisi var ama ispanya futbolunun da etkisi var. bu ligi futbol anlayışıma daha yatkın görüyorum"

    "üst sıralara oynamak istiyorsak, her takımın maçı bizim için önemli oluyor. kimin kimi yeneceği belli olmuyor. bu avantajı değerlendirmek lazım"

    "okan hoca takımın sadece teknik direktörü değil, ağabeylik ve babalık da yapıyor. bizimle ilgileniyor. kötü gittiğinde de iyi gittiğinde de her zaman kendilerine güvenen bir hocanın kenarda olduğunu bilmek oyuncuları etkiliyor. bunun da sahaya yansıdığını düşünüyorum."

    muhammet demir
App Store'dan indirin Google Play'den alın