• 88
    en kotusu ise devamliligimizi bu kadar aci kaybetmek. avrupada oynamak bir kultur. her sene oynamak her sene oralarda bulunmak onemli. buyuk maclarda gereken refleksi her zaman gosteremesek de iki yildir bir sekilde basarili bir performans sergilemistik. iyi kotu yirmi maclik bir cl serisi iki yil icin oldukca iyiydi. bu yil da bu grup cikmayi aliskanliga cevirmek adina onemliydi.

    aslinda gruptan cikamamak herseyin sonu degil. ama bu derecr rencide olarak tamamlamak inanilmaz kotu. guven duygusunu yerle bir ediyor. oyuncularimizin kendilerine avrupanin iki beden buyuk geldigini dusunuyorlardir eminim ki. halbuki cok degil yirmi ay once arenada ronaldoya karsi bes bes bes diye haykiriyorduk. bu ozguven dalgalanmalari arasinda carpik psikolojili bir topluluk olarak yola devam ediyoruz simdi.

    anderlect aslinda siki bir takim ama baski altinda kirilabilecek bir takim. ancak biz o agresifligi ancak basin toplantilarinda duyup goruyoruz. her neyse en azindan bes puan toplayip avrupa ligine gidebilmek, o ozguveni en azindan avrupa ligi seviyesinde hissedebilmek onemli. bir diger bakis acisi ise avrupada bu yil cok az takim puani almamiz. uefaya gidebilsek ve orda da en azindan bir tur atlayabilsek en azindan gelecek seneler icin elle tutulur bir puan eklesek bu yil icin beklentilerin asiri ustune cikmak oluruz. en azindan benim acimdan.

    en iyi senaryo o olurdu herhalde. ama anderlecti kazara yenebilir miyiz hic bilmiyorum. hele ki sut cekmeye korkan oyuncularimizla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın