• 114
    organizatörün takımlar arasındaki dengeyi sağlamak için ikinci yarıda kırmızı takımın en iyisiyle yer değiştirdiği düşünülürse* hakkında şüphe duyulamayacak maçtır. zaten kendisi kırmızı takıma geçince kırmızı takım son dakikada yenen golü de sayarsak tam 11 gol yemiştir bir yarıda ki bu ilk yarıda gol atamayan bir takım için azımsanamayacak bir rakamdır. :)

    bu arada maçtan bir gün önce bursa' da bir düğünde olduğumu, gece 5' e kadar eğlendiğimizi, bursa' ya gel-git 6 saat yol çektiğimi ve eğlenirken de kullanılan içki opsiyonlarını da düşünürsek sahaya varmamın bile iyi sayılabileceği maçtır. zaten otobüs trafiğe takılmayı başardı verdiği arızayla. akşam 6 da eve gelip 7 de halı saha maçına gidebildim. valideye merhaba dedik. hemen ayakkabıları alıp çıktım. öyle bir maç olmuştur bu.

    zaten sanki fener-galatasaray maçı vardı kadıköy' de. 500 ü aşkın polis vardı yolda. bir de maça giderken makul şüphe oluşturduğum gerekçesiyle maça giderken 3 kez gbt verdim. sebebi de telaşlı tavrım ve hızlı yürüyüşümmüş. polis öyle dedi. zaten olmuş saat 19.20. gidip organizatör olarak adamları toplamam lazım. nasıl yürüyeyim yani halı saha maçına.
    (bkz: operaya mı gidiyoruz yani)
App Store'dan indirin Google Play'den alın