• 15
    aslında uzun uzun yazmak istemiyorum olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım, çünkü artık anlamak düşünmek yerine saf tutmayı seçiyoruz, kimsenin düşüncesini önemsemeden cımbızlayıp yaftalıyoruz. zaten bu başlıkta bahsedilen taraftar da bu zihniyetin kurbanı.

    geri planda şu anda iktidarda olan partinin yükselişi de, meclisin dağılımın bu şekilde olamasının da sebebi aynı çünkü insanlar düşünmeden saf tutmaya zorlanıyor. ya osun ya bu!*

    gs formasına aziz yıldırım yazan taraftarda aynı, ya "komplo ve intikam operasyonun bir parçasısın" ya da "cumhuriyetin son kalesinin yanında", bu arkadaş hiç düşünmeden cumhuriyeti seçmiş, neden?

    çünkü o siyasal olarak karşısında olduğu yapının kurduğu özel mahkemelerinden çıkan kararları kabul edemezdi ve muhtemelen siyasi duruşu bütün delillerin önüne geçti. mahkeme aziz yıldırım'ı çete kurmak'tan yargıladı, sorun bakalım o arkadaşa çete kim deyince ne diyecek. cevap çok belli değil mi?

    ayrıca sürekli zıt 2 kampa bölünsekte bir türlü içselleştiremediğimiz bir muhalefet varken, mağdur aziz yıldırım'a tutunmak en kolayı çünkü zaten fenerbahçe belirli bir kitleye sahip onun yanında durmak kolay ama silivri'de durmak zor. tatlı su da yüzmek en kolayı! yanında duracak binlerce kişi var, arbede yok gaz yok, ama muhalefet kimliği hala var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın