resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1787
    29 yaşındayım neredeyse 30 olucam. sayesinde hayatımda * ilk defa bir teknik adamın acilen değiştirilmesini diliyorum. ara sıra çıkıp ffp kriterleri var demesinden de tiksiniyorum. yıllar evvel bir arkadaşım guiza transferinden sonra mallar ispanya'nın zafer biryol'unu aldı demişti bence kendisi de italya'nın yanal'ı, avcı'sı. herşeyi anlayabiliyorum ama 4 kasım 2014 borussia dortmund galatasaray maçı'ndaki çaresizliğini, oyunu okuyamamasını kabul edemiyorum. cemali memali palavra maç 2-1, yalandan da olsa bir gaz almışsın ki kulüp tarihi böyle yalandan gazları maç sonunda bir çok defa gerçeğe dönüştürdüğünü yazar. topu ileriye çıkaracak bir tane hareketli adam yok sahada. ne bileyim gir riske işte cemal oğlanı çıkar olcanı bruma'yı al sahaya ya da daha da riske gir selçuk/hamit ikilisinden birini de çıkar iki tane kanat koy. yap ama bir şey. riske girmesen de adam 4 yapıyor, girmesen de.

    adam kaybetmesi çok kolay, kazanması çok zordur. evet kendisini belki kolayca harcıyorum ama onun kaybettiği oyuncuları, zamanı nasıl geri kazanacağım bilen biri çıksın ve bana anlatsın.

    sahada rijkaard gibi bir sistemi olsa, üstüne koymaya çabalasa arkasında duracam ama her naç bambaşka birşey var sahada. oturmuş kadromuz, sistemimiz yok sadece bazı oyuncular oturmuşlar kalkmıyor !
App Store'dan indirin Google Play'den alın