resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1778
    hangi kadroyu çıkarırsa çıkarsın şaşırmayacaktım. tabi ki yine farklı bir kadro ile çıktı taktik teknik zırvası adı altında. şaşırtıcı bir şekilde dağılarak başlamadık oyuna. dağılarak başlamadık başlamasına da öyle yorumcuların şişirdiği uçurduğu gibi de oynamadık. sadece 4-0 değil de 1-0 2-1 yenilecek gibi başladık oyuna. sonra tabi golü yedik . ok sıkıntı yok alışığız yenilmelere. umudumuz da yoktu zaten. ilk yarıda neredeyse hiç varlık gösteremedik. belki ikinci yarıda 1-2 taktik(!) değişiklik ile başlarız olcan bruma gibi hızlı adamlarla oynarız falan dedim. yoksa nasıl yenilecez herhalde ders alır dedim. * yemedi tabi ikinci yarıya da ilk yarıdaki gibi başladık. yine semih 2-0 oldu aha dedim 4 geliyor * . sonra nasıl olduysa balta gol attı şaşırdım belki bir reaksiyon olur takıma bir hava gelir dedim . hemen şimdi almalı hücumcuları saldırmalıyız dedim. * sonra tabi 3ü yedikten önce mi sonra mı bilmiyorum yasin öztekini aldı oyuna. ama sanki kurtarmak için değil de yasin de oynasın diye almıştı. çünkü 256 farklı yol düşündüm hiçbirinde bu adamın kurtarıcı olarak oyuna girdiğine inanamadım. sonra resmen uzandık bekledik adamları gelin hadi işinizi görün gidin diye. teknik direktör bozuntumuz sinyor beyefendi 82 de mi ne burak'ı aldı oyuna. ne için nasıl aldı bilmiyorum sanırım umut bulut u dortmund seyircisine alkışlatmak istedi.

    gerçekten düşündüm yapmadığı her hareketi. düşündükçe heyecanlandım ; heyecanlandıkça düşündüm. düşündüm de düşündüm . bu adamı kim buldu nasıl bulduysa ne gördüler ; şimdiki yönetimcik bu adamda neyi görüyor bir onu bulamadım . hayır gördüklerini bize söyleseler de biz de gönül rahatlığıyla umudumuzu dondurma kutusuna koyup buzluğa atsak.

    yazdığım şeyler gibi mantıksızsın be prandelli. inat etme git. kimse senden kötü oynatamaz bu takımı . lütfen . bak lütfen diyorum ben bu kelimeyi daha önce kullanmadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın